Igor Grosu (PAS) pretinde că ar vrea Platforma DA în Parlament, deși tot ei încearcă să-i „îngroape”

publicat în Moldova pe 17 Iunie 2021, 00:01

 

Igor Grosu, spune că o alianță cu Platforma DA ar fi binevenită după scrutinul din 11 iulie. Liderul PAS s-a amuzat pe seama primarului de Sângerei, reprezentant PAS, care în timpul unei întrevederi cu Renato Usatîi a vorbit despre o alianță post-electorală dintre PAS și Partidul Nostru. „Suntem gata să facem alianță cu Platforma DA. Ei sunt partenerii noștri firești, tradiționali”.

Igor Grosu a declarat răspicat încă din luna ianuarie că PAS vrea să meargă singur în alegerile anticipate. O mișcare menită să „omoare” definitiv Platforma DA și să permita PAS să monopolizeze segmentul pro-european. Același Grosu, spunea atunci că unioniștii trebuie să formeze un pol separat, ca acum, oengiștii afiliați PAS să critice AUR că ar „fura” din voturile ce ar aparține partidului prezidențial.

Alexandru Slusari spunea recent că nu a întâlnit un politician mai „cinic” decât Maia Sandu. Andrei Năstase, în timpul campaniei prezidențiale din 2020, a dus o campanie vehementă anti-Maia Sandu, lucru care a contribuit decisiv la prăbușirea Platformei Da în sondaje.

CITEȘTE ȘI Anti-românul Tulbure recunoaște că se pregătește o alianță Usatîi-PAS. Cum se va numi. Video cu Tulbure cum ia bani de la Usatîi