Actualitate

Maia Sandu declară mobilizare generală la vot

„Mai sunt câteva zile până la 13 noiembrie, declarăm mobilizare generală. Cu toţii trebuie să ne mobilizăm ca să dăm ultima lovitură acestui clan mafiot, care a venit la putere de foarte mult timp şi nu vrea să plece. Ce puteţi face? Primul lucru este să puneţi mâna pe telefon şi să vă sunaţi prietenii, rudele, să vorbiţi cu ei şi să le spuneţi cât de important este să meargă toată lumea la vot”, a declarat Maia Sandu.

Candidata la prezidenţiale a menţionat că această campanie a fost una dificilă şi murdară, iar oponentul ei, Igor Dodon, a folosit minciuni şi a încercat să manipuleze, să dezinformeze populaţia.

În cadrul evenimentului, Maia Sandu a menţionat că priorităţile ei în calitate de preşedinte sunt curăţarea statului de oameni corupţi şi hoţi, angajamentul de a numi în funcţii doar persoane oneste, independente care să poată să contribuie la restabilirea încrederii cetăţenilor în instituţiile statului. „Un alt lucru important pe care îl voi face din primele zile va fi să avansăm în anchetarea furtului miliardului. Voi face demersuri la toate organizaţiile internaţionale şi la toate guvernele străine care pot să ne ajute să identificăm banii furaţi şi să-i recuperăm”, a declarat Maia Sandu.

Candidata a mai spus că va contribui la stabilirea coeziunii în societate pentru ca oamenii să nu fie divizaţi în funcţie de etnie, limba vorbită şi religie.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *