Actualitate

Moldovagaz: Au fost depistate numeroase cazuri în care consumul de gaze naturale în luna octombrie curent a fost supraevaluat

„În timpul auditului s-a demonstrat că unii dintre angajații întreprinderilor de distribuție a gazelor, folosindu-și statutul de serviciu, în interesele financiare personale au inclus zeci de mii de metri cubi de gaz în baza de date și, ca urmare, în facturare, care nu au fost consumate în realitate. Ca urmare, acest fapt ar putea duce la discrepanțe pronunțate în bilanțul gazelor naturale la nivel de țară”, a precizat Moldovagaz, într-un comunicat.

Astfel, se recalculează consumul de gaze naturale pentru luna octombrie pentru a factura volumele reale.

„Ancheta de serviciu continuă, iar persoanele responsabile pentru introducerea datelor eronate vor fi pedepsite corespunzător. SA „Moldovagaz” îndeamnă consumatorii să transmită datele exacte precise ale contoarelor, ceea cea poate fi făcut printr-un apel telefonic, aplicațiile Viber ChatBot și Telegram, serviciul „Cabinetul personal al consumatorului” sau la sediile companiilor de distribuție a gazelor naturale”, a mai comunicat Moldovagaz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *