Primele declarații ale bărbatului care l-ar fi împușcat mortal pe fiul lui Anatol Țăranu: „Nu ştiu de ce m-au reţinut. N-am făcut nimic” / VIDEO

publicat în Actualitate pe 2 Iulie 2018, 13:49

Principalul suspect în omorul fiului analistului politic Anatol Țăranu, Boris Babin, declara în noaptea tragediei că nu înțelege ce s-a întâmplat și nega că ar avea în posesie un kalașnikov.

În noaptea de 30 iunie, jurnaliștii de la „Unitatea de Gardă” de la Canal 3 au reușit să vorbească cu suspectul și să-i adreseze câteva întrebări referitor la crimă.

„Nimic nu s-a întâmplat, prieteni, uitați-vă la mine, eu în general nu înțeleg ce s-a întâmplat. Nu știu de ce am fost reținut. Nimic nu am făcut”, spune Babin, în timp ce se afla într-o mașină care aparține echipajului de poliție, cu cătușe.

Întrebat de unde are o armă calașnicov, suspectul a răspus râzând: „Cine? Eu? Doamne... Ce e cu voi? Doamne, ce e cu voi, eu în general nu înțeleg. În această seară m-am aflat în această mașină și nu înțeleg de ce pe mine mă țin aici”.

Amintim că tragedia s-a întâmplat acum două zile, iar din primele informații, se presupune că totul a avut loc în apartamentul suspectului de pe strada Vasile Lupu. Între cei doi s-a iscat un conflict, iar în timpul cerții, Teodor Țăranu a vrut să iasă din casă. Suspectul ar fi luat arma și ar fi tras trei focuri în victimă, care nu a mai reușit să deschidă ușa.

 

Sursa: unimedia.info