Tendințe

Rochia de mireasă a anului 2013

O atenţie specială este acordată rochiei de mireasă – să ne amintim câtă cerneală s-a scurs despre rochia purtată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, iar recent, de actuala Mare Ducesă a Luxemburgului, Stephanie. Ţinând cont de cele două apariţii, dar şi de Săptămâna Modei Nupţiale de la New York, ce a avut loc la mijlocul acestei luni, vă prezentăm câteva tendinţe de urmat pentru toamna anului 2013.

Decolteul fals este unul din preferatele tendinţe pentru anul 2013. Această siluetă creează iluzia unei rochii fără bretele, dar acoperă mireasa mai mult şi ţine rochia fixată (un detaliu practic pentru cele care vor dansa toată noaptea).

Atât Kate Middleton, cât şi Stephanie de Lannoy au optat pentru rochii cu mânecile lungi. Şi e puţin probabil ca acestea să dispară de pe podiumuri. Plus că pentru zilele de toamnă sunt alegerea perfectă.

Dacă în ultimele două sezoane s-a pus accentul pe motive colorate proeminente, în anul 2013 se vor purta petele de culoare foarte subtile, pentru un plus de vitalitate.

În cazul utilizării lor temperate, paietele au dat întotdeauna un plus de eleganţă şi o notă sexy unei rochii de mireasă. Pentru toamna anului 2013, creatorii preferă să le adauge pe toată croiala rochiei.

Voalurile îndrăzneţe, mai mari şi mai complexe, au luat locul tradiţionalului voal simplu şi clasic. Optează pentru o cunună de flori, dacă îţi doreşti o nuntă inspirată din tradiţiile româneşti.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *