Moldova

Roşca s-a predat, Voronin se mai ţine…

Potrivit lui Voronin, la acţiunea din 16 martie vor participa mii de cetăţeni, care vor cere demisia liderilor AIE şi organizarea alegerilor anticipate. El a subliniat că deputaţii comunişti nu vor participa la procedura de alegere a şefului statului.

„Stabilirea datei alegerilor şefului statului este o farsă a Alianţei pentru Integrare Europeană. Pe cine nu ar alege, această guvernare este anticonstituţională. Pe 16 martie noi vom organiza un marş de protest pentru a demonstra aceasta”, a declarat Voronin. „Vom organiza un marş social grandios în Chişinău pe data de 16 martie. Ora o vom anunţa în următoarele 2-3 zile. Transmiteţi tuturor prietenilor şi rudelor voastre că tot ce are de gând să facă această alianţă este ilegal, anticonstituţional şi reprezintă uzurparea puterii”, a precizat Voronin.

Notăm că I. Roşca a suspendat protestele din PMAN, pe motiv că guvernarea ar pune la cale provocări sângeroase. Motivul adevărat pare a fi altul, şi anume acela că la aşa-zisele mitinguri de protest ale lui Roşca de duminică venea foarte puţină lume…
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *