Actualitate

Şoferul care de Paşte a provocat accidentul soldat cu trei morţi şi şapte răniţi este preot

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că autorul accidentului produs marţi pe DN25 este preot în comuna gălăţeană Independenţa.

Din cercetările făcute de poliţişti, în jurul orei 16.00, acesta se îndrepta spre localitatea în care are parohia. El a depăşit pe linia continuă, a acroşat un autovehicul şi apoi s-a ciocnit frontal de alt autoturism care circula regulamentar. Imediat după accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la spital i s-au prelevat probe de sânge pentru a se stabili cu exactitate dacă a consumat sau nu alcool înainte de a se urca la volan.

Poliţiştii au pornit o investigaţie pentru a afla cum s-a produs tragedia şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Preotul care a condus maşina care a intrat pe contrasens va fi audiat după ce starea lui medicală se va îmbunătăţi, în prezent acesta fiind internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Trei persoane, un cuplu în vârstă şi o femeie de aproximativ 50 de ani, au murit în accidentul de pe DN25. În urma impactului alte şapte persoane au suferit leziuni grave, printre acestea fiind şi trei copii de 12, 13 şi 16 ani care au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Galaţi. Potrivit unor surse medicale, starea lor este stabilă şi au fost conştienţi în permanenţă. Ceilalţi patru adulţi răniţi în accident au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, Ei au numeroase traumatisme şi sunt supuşi unor investigaţii medicale pentru descoperirea unor leziuni interne.

Accidentul de pe DN 25 este cel de al treilea incident rutier produs în ultimele şase luni în judeţul Galaţi, în care este implicat un preot. În toamna anului trecut, un preot din localitatea gălăţeană Schela a lovit cu maşina şi a omorât un bărbat. Ulterior, preotul a fugit de la locul accidentului şi, după ce a fost prins, s-a aflat că era sub influenţa alcoolului. Un alt caz a avut în centrul atenţiei un preot din Vaslui care a accidentat mortal un bărbat care circula pe marginea unui drum din nordul judeţului Galaţi. Şi în acest caz, şoferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei şi a fost găsit de poliţişti după câteva zile.

Sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *