Actualitate

Tatăl lui Meghan Markle crede că fata lui e nefericită: „ Văd asta în ochii ei”

„Cred că fiica mea este terifiată în acest moment. Văd asta în ochii ei, pe figura ei şi în zâmbetul ei. Am văzut-o zâmbind de-a lungul anilor. Îi cunosc zâmbetul. Nu îmi place cel pe care îl văd acum. Nu este nici măcar un zâmbet de scenă ci, mai degrabă, unul îndurerat” a mărturisit Thomas într-un interviu recent pentru The Sun.

Tatăl Ducesei a declarat că regulile impuse de Palatul Regal sunt de modă veche, criticând şi noul stil vestimentar al fiicei sale. Obişnuit să o vadă în ţinute casual, foarte des în blugi şi tricouri polo, Thomas nu înţelege noul stil conservativ, hainele ce „par scoase din anii 1930”.

Thomas, în vârstă de 73 de ani, a mărturisit şi faptul că nu a mai vorbit cu Meghan de aproape 2 luni. El nu a putut fi prezent la nunta fiicei sale cu Prinţul Harry, care a avut loc pe data de 19 mai, din cauza unui atac de inima, iar singurul contact pe care l-a avut cu fata sa a fost un mesaj în care a felicitat-o.

Au existat mai multe tentative de a o contacta pe Meghan însă acesta nu a primit niciun răspuns din partea ei sau a celor de la Palatul Regal. Thomas doreşte să se împace cu ea, şi chiar să discute cu Regina pentru a îşi exprima regretul faţă de nişte poze falsificate văndute presei de către acesta. Pozele au condus la un scandal în urma căruia tatăl lui Meghan a fost îndepartat treptat din viaţa fetei sale.

Împlinind 74 de ani în curând, conştient de problemele de sănătate destul de grave, lui Thomas îi este teamă că nu va mai discuta cu Meghan vreodată şi este disperat să clarifice problemele dintre aceştia.

Sursa: protv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *