Politică

Vasile Năstase a mers la televiziune lui Dodon și a pus sub semnul întrebării integritatea candidatului Igor Grosu

Deputatul Platformei DA, Vasile Năstase, a menționat că Maia Sandu a dezamăgit definitiv fostul partener de coaliție cu care nu s-a consultat și pe care l-a luat prin surprindere. Deputatul mai spune că nu înțelege de ce Igor Grosu este mai bun pentru funcția de premier decât candidatul PPDA Andrei Năstase.

”Sandu spunea că politica trebuie să fie morală, că trebuie să ne schimbăm. (…) PPDA a văzut clar că ei nu mai au încredere în noi. Cu ce e mai bun Grosu decât reprezentantul Platformei? El nu are o pregătire mai bună decât candidatul nostru?”, a declarat Năstase.

Deputatul spune că apar multe întrebări legate și de integritatea candidatului Igor Grosu și dacă acesta este capabil să facă față unei asemenea funcții.

”În asemenea funcție înaltă trebuie să fii curat ca lacrima. Până pe data de 24 (decembrie 2020 -n.r) erau filtre când erai înaintat într-o funcție. Când la Președinție se vorbește că în Parlament sunt corupți, mă întreb: dar ce este peste drum. Acolo nu sunt? Rise a scris despre consilierii președintelui, când un tânăr își cumpără o casă de 400 de mii de euro, vreau să știu de unde și dacă a plătit impozitele”, a spus parlamentarul.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *