Actualitate

(VIDEO +18) Un post TV din Georgia și-a suspendat emisiunile după insulte și ÎNJURĂTURI în direct la adresa lui Putin

Compania de televiziune a motivat suspendarea difuzării emisiunilor prin faptul că Ministerul de Interne al Georgiei nu a reusit sa asigure siguranța jurnaliștilor, deoarece, în timpul mitingului, protestatarii au aruncat diverse obiecte în clădirea televiziunii și au amenințat că o vor lua cu asalt.

„Am decis acest pas extrem pentru că nu mai putem lucra, jurnaliștii noștri sunt în pericol. Îndemnăm guvernul să-și îndeplinească obligațiile stabilite de lege și să garanteze siguranța tuturor angajaților Rustavi-2”, se arată în declarația postului tv.

Înainte de suspendarea emisiei, directorul general al companiei Nika Gvaramia a condamnat comportamentul jurnalistului Gabunia și a promis o pedeapsa împotriva acestuia. Totodata, el și-a exprimat opinia că protestele din fața televiziunii „nu reprezintă o acțiune spontană, ci o acțiune organizată de autorități”.

Participanții la protest au cerut demiterea directorului general și a jurnalistului Gabunia de la Rustavi-2 și deschiderea unui dosar penal.

În același timp, Ministerul Afacerilor Interne al Georgiei a anunțat ca va asigura paza si securitatea societății de televiziune și a angajaților săi.

Președintele georgian Salome Zurabishvili a condamnat comportamentul jurnalistului Rustavi-2, iar ministerul de externe al Georgiei a spus despre declarațiile lui Gabunia ca sunt o provocare, „care vizează aprofundarea situației deja dificile în relațiile georgiana-rusești”.

În monologul său pe postul tv transmis in direct, Gabunia a pomenit despre mama și tatăl decedati ai lui Putin, carora le-a dorit să „ardă în iad” și a adăugat că ar dori „să faca ceva pe mormintele lor”.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.