Actualitate

(VIDEO +18) Un post TV din Georgia și-a suspendat emisiunile după insulte și ÎNJURĂTURI în direct la adresa lui Putin

Compania de televiziune a motivat suspendarea difuzării emisiunilor prin faptul că Ministerul de Interne al Georgiei nu a reusit sa asigure siguranța jurnaliștilor, deoarece, în timpul mitingului, protestatarii au aruncat diverse obiecte în clădirea televiziunii și au amenințat că o vor lua cu asalt.

„Am decis acest pas extrem pentru că nu mai putem lucra, jurnaliștii noștri sunt în pericol. Îndemnăm guvernul să-și îndeplinească obligațiile stabilite de lege și să garanteze siguranța tuturor angajaților Rustavi-2”, se arată în declarația postului tv.

Înainte de suspendarea emisiei, directorul general al companiei Nika Gvaramia a condamnat comportamentul jurnalistului Gabunia și a promis o pedeapsa împotriva acestuia. Totodata, el și-a exprimat opinia că protestele din fața televiziunii „nu reprezintă o acțiune spontană, ci o acțiune organizată de autorități”.

Participanții la protest au cerut demiterea directorului general și a jurnalistului Gabunia de la Rustavi-2 și deschiderea unui dosar penal.

În același timp, Ministerul Afacerilor Interne al Georgiei a anunțat ca va asigura paza si securitatea societății de televiziune și a angajaților săi.

Președintele georgian Salome Zurabishvili a condamnat comportamentul jurnalistului Rustavi-2, iar ministerul de externe al Georgiei a spus despre declarațiile lui Gabunia ca sunt o provocare, „care vizează aprofundarea situației deja dificile în relațiile georgiana-rusești”.

În monologul său pe postul tv transmis in direct, Gabunia a pomenit despre mama și tatăl decedati ai lui Putin, carora le-a dorit să „ardă în iad” și a adăugat că ar dori „să faca ceva pe mormintele lor”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *