Actualitate

VIDEO. Ministrul pentru Europa al Regatului Unit: Autoritățile engleze nu vor tolera moldoveni certați cu legea. „Avem toleranță zero față de fenomenele respective”

Ministrul pentru Europa al Regatului Unit, Leo Docherty, susține că autoritățile engleze nu vor tolera moldoveni certați cu legea, care se ascund la Londra. În special, el s-a referit la persoanele care dețin bani dobândiți ilegal, scrie Realitatea.md.

Declarațiile au fost făcute în timpul unei vizite oficiale la Chișinău, după discuțiile cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova. El a punctat că responsabilii din ambele țări colaborează, astfel încât dacă se stabilește că persoanele au comis ilegalități acestea să fie pedepsite.

„Cât privește indivizi controversați concreți, există angajament deschis, din toată inima, din partea autorităților noastre, să colaborăm cu autoritățile din Moldova, astfel încât persoanele să ajungă în fața justiției. Se colaborează energic. Avem toleranță zero față de fenomenele respective” a declarat Docherty.

De asemenea, Popescu și Docherty au mai vorbit despre securitate regională, liberalizarea roamingului și facilitarea exportului produselor agricole moldovenești în Regatul Unit, dar și recunoașterea reciprocă a mai multor acte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *