Astăzi 22 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:06
Abonamente

Mica publicitate

Gratuit! Adaugă anunţ
Atenţie! Anunţurile vor fi şterse automat după o lună. În caz că autorul doreşte eliminarea unor anunţuri înainte de acest termen, poate să o facă oricând, dupa autentificare.
1 2 3 4

sofer

Magazinul cu produse pentru copii și părinți Mamico.md angajează o persoană responsabilă și organizată pentru postul de șofer. Dacă deții un permis de conducere și crezi că te vei descurca bine cu livrarea produselor pe teritoriul capitalei și întregii țări - te invităm să faci parte din echipa noastră! Ce trebuie să deții? Un permis de conducere valabil, categoria B; Experiență de conducere, minim 2 ani; Cunoașterea și respectarea legislației rutiere; Să fii organizat și responsabil; Aviz psihologic; Cazier judiciar; Vârstă minim 23 ani. Ce oferim noi? Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist; Pachet salarial atractiv; Posibilitatea de creștere în carieră; Prime de sărbători și de vacanță; Descrierea companiei Mamico.md este unul dintre cele mai bune magazine pentru copii în Chișinău, creat pentru a ajuta părinții să economisească timp și bani, datorită faptului că oferim o gamă largă de produse într-un singur loc și facem livrări pe întreg teritoriul capitalei și țării. Plus, ne străduim să urmărim cele mai tendințe din îmbrăcăminte pentru copii, alimentație, educație și jocuri pentru copii.

0 poze
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ nespecificat telefon 061-005-002

specialist marketing

Ești plin de idei ingenioase și ești bun la crearea campaniilor de marketing? Atunci, magazinul cu produse pentru copii și părinți Mamico.md te invită să te alături echipei. Deoarece magazinul are și prezență online, cunoștințele în domeniul marketingului digital sunt, de asemenea, binevenite. Recrutăm o nouă persoană pentru postul de specialist marketing, ce deține cunoștințe și experiență în domeniu. Candidatul trebuie să fie pasionat de domeniu, cu abilități de comunicare și să poată lucra în echipă. Ce trebuie să deții? Studii superioare în domeniu; Experiență de muncă, minim doi ani; O bună înțelegere a mediul comercial din Republica Moldova; Responsabilitate, creativitate și să fii un autodidact; Abilități de comunicare și scris în limba română și rusă; Cunoașterea limbii engleze; Capacitatea de coordona cu sarcini multiple; Gândire analitică, abilități de organizare și planificare; Cunoștințe în operare PC - Microsoft Office; Ce responsabilități vei avea? Realizarea și implementarea strategiilor de marketing; Cercetare, propunere și implementare de idei, concepte și instrumente de marketing pentru promovarea produselor pentru copii. Inițierea și urmărirea proiectelor de marketing; Identificarea furnizorilor potriviți activităților de marketing și comunicare, administrarea relației cu agențiile de marketing/branding partenere; Organizarea comunicării pe plan intern și extern; Definirea și gestionarea bugetului necesar pentru activitățile de marketing; Redactarea și crearea textelor pentru mediul online; Reprezentarea companiei la evenimente, întâlniri și conferințe; Oferirea unui suport în formarea deciziilor strategice ale companiei prin intermediul unor informații și argumente pe măsură; Evaluarea permanentă a mediului extern, pentru o mai bună percepție a mediului comercial. Ce oferim noi? Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist; Pachet salarial atractiv; Posibilitatea de creștere în carieră; Prime de sărbători și de vacanță; Descrierea companiei Mamico.md este un magazin pentru copii, creat pentru a ajuta părinții să economisească timp și bani, datorită faptului că oferim o gamă largă de produse într-un singur loc și facem livrări pe întreg teritoriul capitalei și țării. Plus, ne străduim să urmărim cele mai tendințe din îmbrăcăminte pentru copii, alimentație, educație, decorațiuni, produse pentru bebeluși și copiii mai mari.

0 poze
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ nespecificat telefon 061-005-002

contabil

Magazinul pentru copii și părinți Mamico.md angajează contabil. Suntem în căutarea unei persoane motivate, cu spirit de echipă, ce se va ocupa de organizarea și gestionarea departamentului financiar-contabil. Dacă consideri că te potrivești postului dat, așteptăm să ne contactezi. Candidatul ideal: Studii superioare finalizate; Abilități analitice puternice; Experiență în domeniu de minim 1 an; Cunoștințe și experiență în utilizarea programului pentru contabilitate 1C; Cunoștințe în operarea PC și Microsoft Office; Dorință de dezvoltare profesională; Flexibilitate, abilități comunicative și atitudine pozitivă; Responsabilitate, abilități de organizare și planificare a sarcinilor; Rezistență la condiții de stres. Responsabilități: Evidența și înregistrarea contabilă a documentelor aferente achizitiilor; Evidența extraselor bancare; Operarea zilnică a facturilor emise și a încasărilor; Operarea facturilor de la furnizori și a plăților către aceștia; Evidența mijloacelor fixe (amortizare, transferuri, închideri), precum și a obiectelor de inventar; Operarea cu mijloacele fixe (intrări, amortizari, descărcare de gestiune); Întocmirea și transmiterea declarațiilor lunare/trimestriale; Arhivarea documentele financiar-contabile. Descrierea companiei Mamico.md este un magazin cu diverse articole pentru copii, creat pentru a ajuta părinții să economisească timp și bani, datorită faptului că oferim o gamă largă de produse într-un singur loc și facem livrări în Chișinău și Moldova. Plus, ne străduim să urmărim cele mai tendințe din îmbrăcăminte pentru copii, alimentație, educație și jocuri pentru copii.

0 poze
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ nespecificat telefon 061-005-002

agent vanzari

Magazinul pentru copii și părinți Mamico.md te așteaptă în echipa sa! Suntem în căutarea unui nou coleg, pentru postul de agent vânzări. Dacă ești o persoană comunicativă, activă și care apreciază munca în echipă - te așteptăm să faci parte din familia noastră. Candidatul ideal: Abilități bune de comunicare și relaționare; Ești o persoană receptivă, ordonată, dinamică și flexibilă, dornică de a învăța lucruri noi și de a te dezvolta profesional; Deții cunoștințe medii de operare PC; Cunoștințe a limbii române și ruse; Îți place munca de echipă; Un avantaj este experiența de muncă într-un magazin cu produse pentru copii. Responsabilități Consilierea clienților și vanzarea produselor specifice; Identificarea nevoilor cumpărătorilor și oferirea unor recomandări; Administrarea stocurilor; Participarea la recepția produselor pentru bebeluși și copii, etichetarea acestora; Participarea la inventarele periodice. Ce oferim noi? Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist; Pachet salarial atractiv; Posibilitatea de creștere în carieră; Prime de sărbători și de vacanță; Descrierea companiei Mamico.md este un magazin (cu prezență online) cu produse pentru copii, creat pentru a ajuta părinții să economisească timp și bani. Oferim o gamă largă de produse într-un singur loc și facem livrări pe întreg teritoriul capitalei și țării. Plus, ne străduim să urmărim cele mai tendințe din îmbrăcăminte pentru copii, alimentație, educație și jocuri pentru copii.

0 poze
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 1 EUR telefon 061-005-002

Școala de Design DDC

Filozofia Școlii de Design DDC este de a oferi cel mai înalt nivel de educație în domeniul proiectării interioare. Oferind tinerilor un echilibru excepțional între cultură și experiență, între teorie și practică, între metodologii conceptuale și instrumente de aplicare moderne. Pe parcursul acestui nivel formativ, studentul este ghidat și apreciat încă din prima zi a cursului, printr-o relație unică cu profesorii și personalul de la Școala de Design DDC. Cursurile sunt abordate într-o perspectivă unică ce include: perfecționarea constantă, urmărirea noilor tendințe, ascultarea vocii companiilor, explorarea soft-urilor moderne. Fiind concepute pentru studenții cu interes pentru artă și arhitectură de interior, cursurile sunt excelente chiar și pentru studenții care au un interes general în arhitectură și design, dar care nu au studii anterioare în domeniu. Programul include studierea stilurilor de design interior, proiectare interioară, caracterul locuințelor și spațiilor, interacțiunea designerului cu specialiștii aferenți și etica profesională la workshop-urile organizate de profesori. O șansă unică pentru toți care doresc să învețe în scurt timp o nouă profesie și să facă rapid o carieră în design interior. http://scoala.designcafeclub.md/

0 poze
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 1 EUR telefon 069133326

Școala de Design Design Cafe & Club - design interior arhitectu

Școala de design DDC fondată de arhitectul Alexandrin Buraga prezintă în exclusivitate un curs interactiv de design interior ce îmbină partea teoretică cu practica reală, participarea la workshopuri, concursuri, vizite la showroomuri de specialitate. Ce primești la cursuri? - O privire de ansamblu asupra arhitecturii, elementele de bază ale designului interior combinate cu tehnologia modernă. - Însușirea soft-urilor de lucru: Autocad, 3DSMax, Photoshop. - Cursurile de design de interior arhitectural sunt realizate în conformitate cu cerințele actuale naționale și internaționale. - Vei fi stimulat cu probleme din sfera serviciilor de design interior și de proiectare, frecvent întâlnite în contextele moderne de muncă. - Pe lângă materialul predat la lecții primești recomandări individuale pentru proiectul la care lucrezi. - Cunoștințe despre managementul și psihologia interacțiunii între designer și beneficiar. - La final vei elabora desenul tehnic necesar proiectului arhitectural. La finalul cursului de design interior arhitectural vei antrena competențele unui designer profesionist: percepția, gândirea creativă, interacțiunea, conceptualitatea și inspirația. http://scoala.designcafeclub.md/

0 poze
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 1 EUR telefon 069133326

Școala de Design Design Cafe & Club

Meseria de designer interior oferă o explozie de oportunități, fiind într-un curs de dezvoltare fără precedent. Serviciile de design interior sunt la mare căutare astăzi. Studiile la facultate necesită timp, energie și cunoștințe, iar practica lipsește cu desăvârșire. Iată de ce tinerii cu aspirații creative, care vor să realizeze proiectări interioare și design de interior arhitectural, însă nu au studii aprofundate, se pot aventura în acest domeniu fără frică. Situată într-un cadru elegant, Școala de Design DDC este locul ideal pentru a studia arta contemporană și designul interior. DCC School este nu doar teorie, ci și interacțiune cu cei mai buni specialiști din domeniu. Studenții au parte de speech-uri inspiraționale de la creatori de mobilă, arhitectori, maeștri ce oferă servicii de arhitectură de înaltă calitate, creatori de lumini etc. Pentru începători este un curs de inițiere în designul interior. 16 lecții într-o atmosferă creativă și relaxată, în care vei învăța despre regulile conturării unui decor armonios de la A la Z. Despre culoare, stiluri și abordarea spațiilor, despre efectele luminii în decor, soluții de compartimentare, trucuri și idei creative. http://scoala.designcafeclub.md/

1 poza (click pe imagine)
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 1 EUR telefon 069133326

OFERTA ANGAJARE CLINICA OFTALMOLOGICA RO

Clinica Oftalmologica cu sediul in Galati , Romania , dotata cu aparatura de ultima generatie si bloc operator doreste angajare asistenta medicala , optometrist ( optician ) si colaborare sau angajare medic specialist sau rezident oftalmolog .Daca persoana respectiva a mai lucrat intr un centru medical cu profil chirurgical , constituie un avantaj . www.optixmed.ro

1 poza (click pe imagine)
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ nespecificat telefon 0040 730 004 071

Servicii de design interior

Biroul de Arhitectură și Design AB+Partners oferă servicii de design interior pentru toți doritorii de a amenaja orice spațiu dorit (locuința, oficiul, restaurant, magazin, hotel etc.). Suntem o agenție de design din Moldova și avem în palmarez atât proiecte de design locale, cât și internaționale (România, Italia, Anglia, etc) Avem talentul de a crea/reîmprospăta designul interiorul pentru apartamente, case, complexe locative, spații comerciale ș.a. Oferim atenție sporită solicitărilor clienților și creăm proiecte de design care corespund personalității clientului. Cele mai recente proiecte (anul 2019): 1. Design interior magazin de haine Florence: https://abandpartners.net/ro/portfolio/flo-showroom-atmosfera-distinsa-incadrata-istorie/ 2. Design interior pentru clădirea administrativă a unei fabrici de miere: https://abandpartners.net/ro/portfolio/regina-naturii-proiect-indulcit-estetic/ 3. Design interior apartament în Chișinău: https://abandpartners.net/ro/portfolio/apartament-chisinau-cu-accente-calme-si-multa-lumina/ Încredințează-ne nouă proiectul locuinței/afacerii tale! Date de contact: Telefon: +373 68 133337

1 poza (click pe imagine)
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 1 EUR telefon +373 68 133337

Creăm arhitectura casei, afacerii tale!

Biroul de arhitectură AB+Partners oferă servicii de arhitectură și servicii complete de proiectare, în Moldova și peste hotarele ei. Suntem responsabili de întreg procesul, de la concept și până la finalizarea acestuia. Clientul este prioritatea noastră. Ne asigurăm să informăm clientul la etapă suntem și colaborăm activ, astfel încât să obținem un proiect arhitectural reușit! Optăm pentru siguranță, aspect estetic și confort! Vedeți mai jos proiectele noastre: 1. Arhitectura unei clinicii stomatologice: https://abandpartners.net/ro/portfolio/dental-clinic/ 2. Arhitectura unui Complex multifuncțional ce include 10 clădiri: https://abandpartners.net/ro/portfolio/pan-halipa-complex/ Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la următoarele date: Telefon: +37368133337 Email: office@abandpartners.net

1 poza (click pe imagine)
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ 1 EUR telefon +37368133337
1 2 3 4

Editorial 22 Septembrie 2019, de Silviu Tănase

De ce Popșoi are dreptate și adevăr iar Țîcu trebuie să fie bărbat adevărat și să-și dea demisia din Parlament

Alianța PSRM-ACUM este un caz unic în R. Moldova, unde puterea n-ar niciun fel de opoziție și face ce-i trăsnește în cap. Este o ciudățenie ca într-un stat șchiop și neghiob să începi să vorbești despre democrație dar…,poate, totuși merită câteva rânduri....

() Citeşte tot articolul

Comentariu 17 Septembrie 2019, de George Mârzencu

„Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2019, de Răzvan Munteanu

Ce ne spun protestele despre Rusia?

Federația Rusă cunoaște o serie de proteste interne din ce în ce mai ample în ultimii ani de zile. Cele mai recente manifestații de amploare au avut loc în data de 10 august, când aproximativ 50.000 de oameni au ieșit pe străzile Moscovei pentru a cere alegeri locale corecte. În...

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 17 Septembrie 2019, de Constantin Tănase

Cine astăzi e modelul de autoritate la moldoveni?

...Îmi amintesc de inundațiile din iulie 2010: am fost la Nemțeni, apoi la Obileni în chiar ziua când apele amenințau să treacă șoseaua care leagă aceste două sate. S-a scris și s-a vorbit mult despre acele zile dramatice, pline de – nu exagerez! – eroismul unora și lașitatea...

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Septembrie 2019, de Constantin Tănase

Hoteat li russkie voinî?

Întrebarea din titlu, care de fapt e un vers dintr-un fost foarte popular cântec sovietic („Vor oare ruşii război?”), mi-a răsărit în minte parcurgând comentariile la un articol de al meu („Se caută o idee națională”) tradus în limba rusă (e adevărat,...

() Citeşte tot articolul

Atitudini 7 Septembrie 2019, de George Damian

Vorbesc românește, sunt român. Exemplul legilor medievale

Deși românii au fost despărțiți sute de ani în mai multe state asta nu i-a împiedicat să aibă un spațiu cultural comun, unit mai ales prin limba română. 

() Citeşte tot articolul

Comentariu 16 August 2019, de Moni Stănilă

Sfinții Martiri Brâncoveni

„Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este.” (Matei 5; 37). 

() Citeşte tot articolul

Loading...

Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)