Politică

Armata rusă va fi zdrobită în următoarele trei luni. Un generalul SBU a anunțat momentul încheierii războiului din Ucraina

Conform prognozei lui Kojemiakin, armata rusă va fi zdrobită în următoarele trei luni.

Datorită eroismului apărătorilor noștri și ajutorului partenerilor internaționali, victoria Ucrainei în războiul cu Rusia se apropie în următoarele trei luni.

Această opinie a fost exprimată într- un interviu cu Alesya Batsman de către un general pensionar al SBU, adjunctul Poporului Andrei Kojemiakin.

“Mulțumită partenerilor noștri și ajutorului care s-a dus acum, mai ales recent, datorită curajului și rezistenței soldaților noștri și poporului nostru, care nu se vor preda niciodată nimănui, războiul se va termina în trei luni. Aceasta este viziunea mea despre proces”, a spus el.

Potrivit lui Kozhemyakin, Ucraina a reușit deja să unească întreaga lume.

“Ei au vrut adesea să ne împărtășească limba, credința și orice altceva. Și acum putem spune că s-a format o națiune ucraineană puternică care a unit întreaga lume în jurul ei. Și chiar și locuitorii acelor țări care nici măcar nu știau unde este Ucraina. aflate deja știu. Uniunea Europeană a înțeles că suntem o țară care merită respect”, este convins deputatul poporului.

Rețineți că fostul director adjunct al FBI (2016-2018) Andrew McCabe prezice că războiul din Ucraina ar putea dura ani de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *