Război

Conducerea militară e criticat dur pentru decesele „mobilizaților” / Propagandiștii ruși se tem că vor pierde 10 mii până la iarnă – ISW

În special, bloggerii ruși l-au acuzat pe comandantul Armatei 58 de Arme Combinate a Districtului Militar Sudic, Zusk, că a ordonat transferul imediat al celui de-al 15-lea regiment mobilizat al Brigăzii 27 de pușcași motorizați din regiunea Moscovei.

Comandamentul militar al Rusiei a primit un nou val de critici pentru primele decese ale militarilor ruși mobilizați slab pregătiți în Ucraina.

Acest lucru a fost raportat de Institutul pentru Studiul Războiului (ISW).

După cum se știe, cu o zi înainte, autoritățile ruse au recunoscut pentru prima dată moartea a cinci mobilizați din Celiabinsk. Se remarcă faptul că numărul de morți și răniți în rândul rușilor mobilizați este mai mare din cauza lipsei antrenamentului de luptă necesar, a echipamentului, a coeziunii unităților și a comandanților, precum și a cazurilor repetate de mobilizare necorespunzătoare.

În special, bloggerii ruși l-au acuzat pe comandantul Armatei 58 de Arme Combinate a Districtului Militar Sudic, Mihail Zusk, că a ordonat transferul imediat al celui de-al 15-lea regiment mobilizat al Brigăzii 27 de pușcași motorizați din regiunea Moscovei, fără nicio pregătire prealabilă.

În Svatovo au fost imediat atacați. Rudele au reușit să găsească jumătate din regiment într-un spital din regiunea Belgorod.

Propaganda rusă a reiterat faptul că oamenii mobilizați vor fi trimiși pe front la întâmplare. Ei prevăd că Rusia va pierde 10.000 de oameni mobilizați până la sfârșitul iernii.

Noile critici la adresa comandamentului militar rus arată cât de nerealist este succesul Kremlinului în încercarea de a distrage atenția populației prin atacuri cu rachete asupra infrastructurii Ucrainei. Autorităților li se cere să înlocuiască înalții oficiali și comandanții trupelor rusești.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *