ROMÂNIA

Putin se teme să nu fie ucis de rachete și instalează sisteme de apărare Pantsir S-1 lângă vilele sale de lux de la munte

Un videoclip publicat de canalul Russian Navalny Live condus de echipa lui Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse aflat în închisoare, sugerează că sistemul de rachete antiaeriene Pantsir S-1 a fost amplasat lângă reședința de vacanță a președintelui rus Vladimir Putin în Krasnaya Polyana, o suburbie a Sociului.

Această instalare face parte dintr-un efort mai amplu de a instala sisteme de apărare aeriană în toată Rusia, după începerea invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia.

În plus, au fost raportate și alte instalații similare, inclusiv sisteme de apărare aeriană la reședința lui Putin din Novo-Ogaryovo, precum și o stație radar mobilă pentru apărarea antiaeriană în apropierea unei stații de metrou din Moscova.

Aceste măsuri de securitate au fost luate după ce au apărut fotografii și videoclipuri cu sisteme de apărare aeriană de pe acoperișurile clădirilor din Moscova în ianuarie, în urma unor atacuri cu drone asupra aerodromurilor militare rusești din Ryazan și Saratov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Papagali mai sunt intelecualii ăști ai noștri din Ro, deveniți niște internaționaluiști progreiști pe post de idioți utili…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *