Moldova

Un general rus în retragere, amenință inclusiv Moldova: „Vor fi negocieri doar când armata va ajunge la granița cu România!”

„Obiectivul principal” al Kremlinului este ca trupele ruse să ajungă la granița Ucrainei cu Polonia, Slovacia, Ungaria și România, a susținut Andrei Guruliov, general rus în retragere, membru al Dumei de Stat, și apropiat al lui Putin.

Într-un interviu la televiziunea de stat rusă, Guruliov a declarat că este important să vedem „cum evoluează lucrurile” după ce ocupanții ruși s-au retras din Herson, transmite Jurnalul.ro.

„Va fi destul de incomod în toate orașele mari și în cele mici! Practic, peste tot în Ucraina”. 

„Astăzi, sistemul lor de putere continuă să fie eliminat în mod sistematic – acesta este, de altfel, unul dintre factorii cheie ai succesului nostru viitor și al pregătirilor pentru ofensivă”.

Guruliov a continuat spunând că „nu există altă opțiune” decât ca trupele Kremlinului să ajungă la granița cu Polonia, Slovacia, Ungaria și România.

”Ar putea să aibă loc unele negocieri, dar numai atunci când armata rusă va ajunge la granița Ucrainei cu Polonia, Slovacia, Ungaria și România. Nu există nicio altă opțiune pentru negocieri. Puteți să zâmbiți, să vă amuzați, dar asta este singura variantă”.

Acesta a adăugat: ”Este pur și simplu inevitabil! Nu există altă opțiune! O să ajungem la el. Este doar o chestiune de timp!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Noroc ca Gura Mare asta nu o sa mai apuce in viata asta sa vada granita Romaniei. Nici intre pateu scanduri pentru ca nu o aa mai gaseasca nimic din el. Doar gura e de Guruliov.

  2. Niciodata sa nu spui niciodata, doar, Doamne fereste ! Urmariti China, daca ataca Taiwanul, probabil o va face, s-a terminat cu ajutorul masiv pt. Ucraina iar fara ajutor Ucraina nu exista decat in naratiuni. Gurilov stie ce stie, nu te pui cu prostul, cum spuneam, Doamne fereste.Lucrurile se pot deteriora intr-un mod atat de dramatic incat nu ne putem imagina, din pacate.

    1. Da, ma “loveste” frica ca veniti si-mi furati si mie masina de spalat, care a costat mai mult decat capeti tu intr-un an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *