CSI / Rusia

SURSE. Aeroportul din Tiraspol ar fi fost bombardat din drone

Conform unor informații din regiunea separatistă, aeroportul din Tiraspol, ar fi fost atacat cu mine de calibrul 60 mm, aruncate de drone.

Aeroportul din Tiraspol se pregătește să primească avioane. Kiev: Rușii ar putea folosi „transnistria” pentru atacarea Ucrainei (FOTO)

Situație tot mai tensionată în Transnistria

Explozii puternice la 50 km de Chișinău, în satul Maiac din Grigoriopol. Două antene din Transnsitria au fost distruse.

În dimineața devreme a zilei de 26 aprilie, două explozii au tunat în satul Maiac, raionul Grigoriopol: prima la 6:40, a doua la 7:05.

Explozii la Tiraspol. Lansatorul de grenade folosit se află în dotarea Rusiei și „Transnistriei”. Moscova inventează pretexte pentru invazia R. Moldova?

Tipul de lansator de grenade РПГ-27 «Таволга» folosit la Tiraspol este doar în dotarea MGB-ului din Transnistria, Iordaniei, Gabonului și… Federației Ruse.

Devine evident ca provocarea este organizată de Moscova care încearcă să creeze un pretext pentru o interveniție armată.

La Tiraspol, în apropiere de clădirea Ministerului Securității Statului, au răsunat explozii.

În fotografie se poate observa tuburi de împușcare de la lansatoare de grenade întinse pe drum. În urmă cu câteva zile, Ministerul rus al Apărării a anunțat a doua fază a „operațiunii speciale” ce prevede accesul la granița cu Transnistria.

Nu este exclus ca rușii să organizeze astfel de provocări pentru a tulbura și provoca societatea.

Ar fi fost lansate cel puțin 3 dispozitive explozive, anunță mai multe surse.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *