Actualitate

10 destinații de vis pentru un concediu la plajă, la un preț foarte mic

Pentru 2018, Grecia rămâne în topul nostru, urmată de Portugalia și Spania, însă am descoperit și destinații noi la plajă. Majoritatea propunerilor sunt în lunile iunie și septembrie, motivele principale fiind tarifele mai mici și mai puțină aglomerație. Fie că îți dorești un concediu mai lung sau doar cauți o evadare de câteva zile la plajă aruncă un ochi pe topul nostru de mai jos.

1. Creta, Grecia
O destinație usor subapreciată, cea mai mare insulă a Greciei este astăzi mult mai accesibila față de anii precedentți și are atât de multe locuri frumoase de descoperit încât dacă mergi odat[ s-ar putea să te facă ușor să te întorci iar și iar. Nouă ne-a luat 5 ani la rând să descoperim toată insula.

Plajele cu nisip roz și nisip alb, canioanele impresionante, dar și vestita bucătărie cretană care sigur îi va mulțumi și pe cei mai pretențioși gurmanzi sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să ajungi și în Creta.

Poți vedea aici o propunere făcută de noi pentru o vacanță în Creta la numai 209 Eur (zboruri și cazare 7 nopți). Acesta este doar un exemplu și cu siguranță vor mai apărea pe site-ul nostru oferte similare.

2. Santorini, Grecia
O altă bijuterie a Greciei, insula „cochetă” din Ciclade este deasemenea foarte accesibilă pentru români.

Un răsărit de soare spectaculos, un pahar de vin, plaja cu nisip negru sau o plimbare pe străduțele cu case tradiționale sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să te gândești serios la o vacanță în Santorini. Deși nu se bucură de așa multă vegetație sau plaje intinse precum Creta, Santorini are cu siguranță un farmec aparte ce face din această insulă o destinație luată cu asalt de turiști în lunile de vară.

Poți vedea aici o propunere recentă pentru o vacanță în Santorini la numai 175 Eur (zboruri și cazare 5 nopți).

3. Algarve, Portugalia
Riviera Portugaliei, Algarve este o destinație consacrată și apreciată atât de portughezi cât și de mulți spanioli ce își petrec vacanțele aici. Datorită TAP Portugal această destinație este astăzi mai aproape și de români.

Plajele portocalii, grotele de pe plajă și stâncile ieșite din ocean fac din Algarve o experiență ce merită trecută în portofoliul oricărui călător pasionat de plaje.

În lunile de vârf, iulie și august, plajele din Algarve devin destul de aglomerate, noi îți recomandăm luna septembrie pentru o vacanță reușită.

Urmărește-ne pentru oferte de vacanță în Algarve la tarife mici, precum în propunerea noastră de aici la 225 Eur (zbor și cazare 8 nopți).

4. Gran Canaria și Lanzarote (Insulele Canare), Spania
Mândria Spaniei, cele 2 perle din mijlocul oceanului Atlantic și-au făcut loc pe lista noastră cu destinații accesibile pentru români datorită zborurilor combinate la super prețuri.

Dacă ești hotărât să-ți faci vacanța în Insulele Canare atunci trebuie să știi că rezervările se fac cu câteva luni înainte, astfel nu este nevoie să scoți din buzunar mai mult de 300 de euro: Lanzarote la 263 Eur și Gran Canaria la 257 Eur sunt doar două dintre ofertele descoperite de noi și cu siguranță vor mai fi astfel de ocazii.

Fii pe fază în lunile ce urmează să prinzi alte oferte similare către Insulele Canare.

5. Lisabona și Estoril, Portugalia
La o aruncătură de băț de Lisabona găsești o destinație de neratat în Portugalia, regiunea Cascais. Dacă nu te poți hotărî între un city break în Lisabona sau un concediu la plajă, de ce să nu le ai pe amandouă?

Tarifele foarte mici la zboruri către Lisabona sunt mai rare, însă o vacanță de 6 zile în Lisabona și Estoril te poate costa chiar și 289 Eur, precum în propunerea noastră de aici.

6. Insula Kos, Grecia
Cu influențe venețiene și otomane, Kos se află aproape de litoralul Turciei și deține o fâșie de 10 kilometri de nisip alb, tocmai bună pentru a lenevi la soare și pentru o baie în Marea Egee.

Datorită dimensiunilor considerabile, insula se bucură de un turism în dezvoltare, astfel încă poți descoperi locuri necălcate de turiști sau nu foarte aglomerate. De ce nu o plajă ascunsă doar pentru tine? 🙂

Aruncă o privire pe propunerea noastră unde pentru 212 Eur îți puteai rezerva zborurile și 7 nopți de cazare la hotel.

7. Galicia și insulele Cies, Spania
Aici vei găsi celebra plajă Rodas, plajă declarată în anii trecuți ca fiind cea mai frumoasă plajă din lume. Plaja se află într-o rezervație naturală de o frumusețe rară și în care poți ajunge ușor doar cu ferryboat-ul (nu există cazări). Poza de mai jos spune tot. 🙂

Este o destinație mai puțin cunoscută în România, însă dacă te simți aventurier și vrei să adaugi plaje noi în portofoliul tău, te poți bucura de o astfel de vacanță pentru 244 Eur (zbor și cazare 8 nopți).

Vacanța aceasta a fost gândită ca pentru noi, iar propunerea o poți vedea aici. Cu siguranță vor mai apărea oferte similare.

8.Cipru
Foarte iubită de nordici dar și de către români, insula Afroditei are cam tot ce îți poti dori pentru un concediu reușit la plajă fără să fie nevoie să spargi o bancă. Zborurile directe și accesibile îți pot asigura un concediu de vis sau de ce nu, un pre-concediu cu bani puțini pentru că în iunie si septembrie.

Vei găsi apusuri de poveste, plaje superbe, flamingo roz, mâncare delicioasă, petreceri monumentale în Agya Napa, multe grade în aer, dar și în apă, precum și prețuri foarte accesibile. Cipru poate deveni supraaglomerat în lunile iulie și august, însă în septembrie sau chiar octombrie, valul de turiști scade, la fel și tarifele, iar vremea se menține încă foarte bună pentru o vacanță la plajă.

Vezi aici o super ofertă descoperită de curând la doar 165 Eur pentru zbor și cazare 5 nopți. Cu siguranță vor mai aparea și alte oferte similare.

9. Riviera del Conero, Italia
Europa este împânzită de plaje fabuloase și parcuri naționale! Unul dintre aceste locuri este Riviera del Conero, ce se află lângă Ancona în Italia. Aceasta zonă este deseori comparată cu Maldive și pe bună dreptate.

Cu 282 Eur îți poți plăti zborul, transferul și cazarea pentru 7 zile dacă ești pe fază și prinzi o oferta ca aceasta.

10. Pescara, Italia
O destinație mai puțin cunoscută de români, Pescara are deschidere la 16km de plajă aurie la Marea Adriatică, începând din Pescara până la Montesilvano sau Terramo (nord) și Francavilla (sud).

La 40 minute distanță de Pescara se afla Parcul Național și regiunea muntoasă Abruzzo, astfel poti face o excursie de o zi în unul dintre satele pitorești de la poalele munților, Sulmona sau L’Aquilla. Pescara este deasemenea și un oraș al petrecerilor, barurile și cluburile de pe coastă fiind deschise până dimineață.

Datorită tarifelor mici la zboruri, poți adăuga Pescara pe lista ta pentru o evadare de câteva zile la plajă fără să scoți prea mulți bani din buzunar.

O ofertă bună către Pescara a fost aceasta la numai 137 Eur (zbor și cazare 4 nopți).

Pentru că ofertele bune nu țin mult, îți recomandăm să ne urmărești și pe Facebook sau să te abonezi la newsletterul nostru că să afli printre primii de cele mai noi oferte de vacanță publicate pe site.

Tu în ce destinații la plajă vrei să ajungi vara aceasta?

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *