Social

114 grădinițe, 5 școli și 3 spitale din Chișinău conecate la căldură. Doar patru blocuri din 2700 au solicitat încălzire

Începând de miercuri, 19 octombrie, 114 grădinițe, 5 școli și 3 spitale municipale din Chișinău au fost conectate la sursa de agent termic.

Potrivit primăriei Chișinău pe parcursul săptămânii curente va continua conectarea instituțiilor din domeniul social la sistemul centralizat de încălzire. Este vorba, în special, de instituțiile educaționale și cele din domeniul ocrotirii sănătății, transmite Jurnal.md

Totodată, este livrat agent termic în 4 blocuri de locuinţe din Chișinău, din totalul de 2710, la solicitarea gestionarilor fondului locativ. 

Cu referire la începerea sezonului termic 2022-2023 pentru toți consumatorii din capitală, municipalitatea solicită Întreprinderii de Stat „Termoelectrica” S.A., în baza relațiilor contractuale, să conecteze fondul locativ municipal, în contextul în care locuitorii orașului, se confruntă cu disconfort termic atunci când trei zile consecutiv sunt înregistrate temperaturi medii zilnice de până la +10 ˚C. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *