Externe

15 morți și 47 de răniți într-un accident de autocar în vestul Mexicului VIDEO

Cincisprezece persoane au murit, iar 47 sunt tratate pentru rănile suferite după ce un autobuz care transporta turiști în perioada sărbătorilor s-a răsturnat pe o autostradă din statul mexican Nayarit, pe coasta Pacificului, au anunțat sâmbătă autoritățile.

Oficialii din statul vecin Guanajuato au declarat că toți pasagerii erau din același oraș, Leon, din acest stat. Nu este neobișnuit ca prietenii, rudele sau vecinii din Mexic să își unească banii pentru a închiria un autobuz pentru vacanțele pe plajă.

Procurorii din Nayarit au declarat că accidentul a avut loc vineri, pe o porțiune de drum rural. Aceștia au precizat că printre morți se numără cel puțin patru copii.

Presa locală a declarat că călătorii se întorceau de la Guayabitos, un oraș de plajă la nord de Puerto Vallarta.

Cauzele accidentului erau în curs de investigare. Patruzeci și cinci dintre răniți erau tratați la spitale locale, iar despre starea răniților nu existau informații imediate.

În trecut, astfel de accidente au fost adesea cauzate de întreținerea defectuoasă a autobuzelor închiriate, de condițiile meteo nefavorabile sau de condițiile de pe autostradă, sau de excesul de viteză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *