Război

+18 FOTO Teroriștii continuă să extermine civili și să tortureze cadavrele în Israel

Cel puțin 22 de morți și peste 500 de răniți sunt acum raportate în Israel. Teroriștii continuă să extermine civili și să tortureze cadavrele.

Conducerea UE a condamnat cu fermitate atacul cu rachete lansat de militanții Hamas asupra Israelului și a solicitat încetarea imediată a violențelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Este ura atatata religios. Fiecare parte este convinsa ca are dreptate si ca va fiecare combatant va fi primit in Rai, de aici vine incrancenarea si scrasnirea de dinti. De fapt israielienii si palesinienii sunt semiti, stramosii lor provin din aceeasi samanta. Ca urmare israelienii si palestinienii sunt frati. Razboiul acesta este fratricid si totusi se urasc de moarte. Ei nu realizeaza ca sunt frati.

 1. Sunt frati pe dracu’. De la cucerirea Constantinopolului nu s-a mai auzit de atatea cruzimi.
  Crestinii ar fi trebuit sa-i razbune pe crestinii macersliti atunci si sa le bage mintile la cap barbarilor astora.
  In schimb, marele crestin Putin a devenit frate de cruce cu criminalii atabi, in genetal se sprijina pe ajutorul acestor salbatici
  Doar pentru asta ar trebui sa arda in focurile iaduluo in lumea de apoi.
  PS Sunt curios care e parerea evreilor din Rusia despre aceadta invazie sprijinita de Iran.

  1. Ismael este un personaj din Vechiul Testament și din Coran, descris ca fiu al lui Avraam și al sclavei egiptene Hagar (Gen 15-18). Este considerat părintele arabilor (tribul ismaeliților), frate cu Isaac, părintele evreilor. (dici nu “frati pe dracu”, chiar sunt frati pe bune).

  1. Moldovenii nu stiu prea corect semnificatia cuvintelor romanesti. Daca ai avut de-a dace cu basarabenii vei observa ca adesea traduc din rusa, aceasta pt ca la acoala au invatat sa se exprime si sa gandeasca in rusa. Iar acum fac greseli atunci cand vorbesc romaneste. Gazetarul a vrut sa spuna “mutileaza cadavrele”, dar i-a iesit din rusa “tortureaza cadavrele”. E de inteles, ti-am explicat de ce asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *