Social

244 de localităţi rămân fără energie electrică

Fără lumină au rămas localităţi din: UTA Găgăuzia (38), Ialoveni (7), Criuleni (1), Strășeni (1), Ștefan Vodă (1), Hâncești (3), Cantemir (46), Taraclia (28), Cimișlia (28), Leova (39), Căușeni (15), Anenii Noi (13), Cahul (24).

Referitor la intervențiile de salvare și deblocare, în ultimele 24 de ore, în municipiul Chișinău, salvatorii, carabinierii și soldații Ministerului Apărării au acționat pentru deblocarea de crengi și copaci rupți în 105 curți ale blocurilor locative. În total, a acționat un efectiv de 417 persoane cu 18 unități de tehnică grea. Efectivul și tehnica au activat în patru grupe, fiind dispersate în patru sectoare ale orașului Chișinău.

Mai mult, pe parcursul zilei de 22 aprilie s-au efectuat lucrări de curățare a albiei râului Bâc de-a lungul străzii Albișoara pentru a face posibilă scurgerea apei. Aici au fost antrenate forțe în număr de 132 de persoane.

Celulele de criză republicană și municipală vor continua să lucreze în regim non-stop pentru recepționarea apelurilor din partea cetățenilor.

Sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *