Actualitate

26 de persoane au încălcat trecerea legală a frontierei în ultimele 24 de ore

În urma verificărilor s-a constatat că 12 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Patru cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, o trecere ilegală a frontierei de stat, o tentativă de trecere ilicită a bunurilor de contrabandă. O altă persoană a prezentat documente falsificate și un caz de încălcare a regulilor de exploatare a vehiculelor. Șase persoane aflate în conflict cu legea și un mijloc de transport pus la consemn au fost reținute, în urma informațiilor parvenite de la organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

Conform datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane a constituit peste 42 mii traversări, iar cel de mijloace de transport a atins o valoare de peste 11mii traversări.

Poliția de Frontieră amintește că din data de 10 decembrie, au fost instituite noi direcții de deplasare prin punctul de trecere „Palanca”, deoarece au loc lucrări de reconstrucție a podului situat pe traseul Odessa – Reni, din proximitatea localității Palanca.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *