Actualitate

(29 februarie) La Maternitatea municipală nr. 2 din Capitală s-a născut astăzi o fețită

La Maternitatea municipală nr. 2 din Capitală s-a născut astăzi o fețită, iar până la miezul nopţii pe lume ar mai putea veni încă cinci bebeluşi.

Anastasia este un copil perfect sănătos și cântărește peste patru kilograme.

"Sperăm că va fi și un copil special. Vom sărbători o dată mai gălăgios pe 29 o dată în patru ani, dar restul, în data de 1 martie", a spus mămica bebelușului, Veronica Panțiri.

Medicii spun că înainte de naştere femeia nu-şi dorea ca fetiţa ei să vină pe lume în data de 29 februarie, după care s-a resemnat.

"Soțul m-a sunat ieri și mi-a zis că Veronica tare plânge fiindcă deja știa că va naște pe 29. Ea trebuia să nască pe data de 22. Fetele după statistică se nasc mai repede, dar aici… totuși, cred că a fost programat de cel de sus ca să nască pe data de 29", a spus medicul Constantin Burunsus.

Iar Diana Guzun marchează ziua de naştere pentru a şasea oară în data de 29 februarie. Ea a împlinit astăzi 24 de ani.

"Dumnezeu aşa a vrut, dacă m-am născut pe 29 aşa trebuie să fie. Mă socot o persoană foarte norocoasă. Azi dimineaţă am primit sute de mesaje, sunete", a spus omagiata Diana Guzun.

În această zi importantă, familia şi prietenii Dianei i-au pregătit multe suprize.

"Suntem foarte fericiţi şi bucuroşi. Ne place ziua asta că e o dată în patru ani şi chiar şi ea e aşa mai deosebită, fetiţa asta a noastră", a spus mama Dianei, Svetlana Guzun.

"Este o persoană foarte veselă, vorbăreaţă, foarte bravo, sufletistă. Îi doresc ca toţi oamenii de lângă ea să fie buni, iubitori", a spus sora Dianei, Silvia Grigore.

Numerologii spun că persoanele născute în această zi sunt energice și au parte de noroc.

"Le dă putere, energie suplimentară persoanei care s-a născut în această zi. Această cifră aduce fericire, dorința de a trăi bine și corect", a spus numerologul Artur Kriugher.

29 februarie este a 60-a zi a calendarului gregorian, care apare doar în anii bisecţi. Potrivit datelor oferite de Întreprinderea "Registru", 1899 de moldoveni s-au născut în data de 29 februarie. 

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *