Externe

3 copii au murit după ce au căzut într-un lac înghețat. Cel de-al patrulea copil spitalizat

Trei băieți care au căzut prin gheața care acoperea un lac din centrul Angliei au murit, iar un al patrulea rămâne spitalizat, în timp ce meteorologii au emis avertizări de vreme severă pentru o mare parte din Regatul Unit.

Polițiști în uniformă au sărit în apă și au spart gheața cu mâinile goale pentru a-i scoate pe băieți, în vârstă de 8, 10 și 11 ani, din apele înghețate duminică după-amiază și i-au transportat de urgență la spitalul din West Midlands, la aproximativ 160 de kilometri nord de Londra. Însă nu au putut fi resuscitați după ce au suferit un stop cardiac, scrie apnews.

Cel de-al patrulea copil, care are 6 ani, rămâne în stare critică. Lucrătorii de urgență au căutat pe parcursul nopții și al zilei de luni alți doi copii care se pare că se aflau cu grupul, deși nu se știe dacă au existat și alte victime ale tragediei.

“Este important de subliniat … că nu am avut niciun contact din partea nimănui care să sugereze că ar mai fi cineva dispărut, dar până când nu vom fi 100% siguri vom continua căutările pe tot parcursul zilei de astăzi″, a declarat superintendentul poliției din West Midlands, Richard Harris.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *