Horoscop

3 zodii care ar trebui să se controleze astăzi

O zi de armonie universală, al cărei sentiment principal va fi un sentiment de vitalitate – chiar și cei mai pesimiști oameni îl vor experimenta. Dar o astfel de viziune asupra lumii are un dezavantaj: lipsa de control asupra propriilor emoții poate pune o persoană într-o poziție, ca să spunem așa, jenantă.

Astăzi, 26 februarie, controlează-te pe tine însuți nevoie de reprezentanți ai tuturor semnelor zodiacale, dar trei dintre ei ar putea foarte bine să roșească pentru comportamentul lor.

Taur
Taurii, care s-au ținut mult timp în frâu, ignorând nu doar glumele riscante și aluziile transparente, ci și insultele deliberate, ar putea să o ia razna astăzi – la propriu. Desigur, nu pot ucide pe nimeni, dar vor spune ceva care i-ar putea costa o relație cu interlocutorul5kom.

Fecioară
Fecioara, în starea sa obișnuită, dă impresia unui fel de “Regina Zăpezii” – rece, care nu simte nicio emoție. Dar astăzi, după ce au consumat o anumită cantitate de băuturi alcoolice, reprezentanții semnului pot surprinde chiar și pe cei care îi cunosc bine – este de dorit să se abțină în continuare.

Săgetător
Săgetătorul – un semn exagerat de sincer, ei nu păstrează niciun secret în ceea ce privește momentele importante din viața lor. Astăzi – sub influența energiilor zilei – ei pot spune interlocutorilor lor despre ceea ce în alte momente și ei înșiși nu vor admite = – merită spus că mâine vor regreta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *