Horoscop

3 zodii care nu ar trebui să le spună nimănui despre planurile sale astăzi

Ziua în care puteți începe treptat și încet să vă puneți în aplicare proiectele, mai ales cele profesionale. Orice vis poate fi realizat dacă este demarat astăzi; principalul lucru este să nu vorbești despre asta în conversațiile cu oamenii, nu doar cu străinii, ci și cu cei apropiați ție.

Astăzi, 19 iunie, nu ar trebui să vorbești despre planurile tale cu reprezentanții tuturor semnelor zodiacale, dar pentru trei dintre ei, discuția despre acest subiect este un tabu categoric.

O Balanță diplomată (24.09-23.10), din cauza mișcărilor oscilante ale “pendulului” său intern, nu este întotdeauna sigură de acțiunile sale și, prin urmare, le vorbește celorlalți despre intențiile sale pentru a le cere sfatul – pentru a-i aproba sau, dimpotrivă, pentru a-i descuraja de la acest pas. Aici, însă, este puțin probabil ca reprezentanții semnului de astăzi să primească o recomandare sensibilă – mai degrabă se va întâmpla contrariul.


Scorpionii (24.10 – 22.11), care sunt dispuși să împărtășească oricare dintre secretele lor de dragul unei postări spectaculoase pe rețelele de socializare, trebuie să fie atenți și să nu se laude cu ceea ce au deja, și – mai ales! – ceea ce intenționează să facă sau să obțină. Trebuie amintit că ochiul rău, fie că ne place sau nu, există, și sunt o mulțime de oameni care nu posedă ceea ce au, așa că atunci nu trebuie să fii surprins de necazurile care pot cădea pe capul tău.

Săgetător (23.11. – 21.12.) sociabil și, nu mai e nevoie să spunem, adesea lipsit de considerație, categoric incapabil să-și țină gura închisă – poate unul dintre cele mai vorbărețe semne zodiacale. Drept urmare, își cheltuiesc o mare parte din energie pentru a vorbi și le rămâne puțină sau deloc energie pentru a-și pune planurile în practică – atât din punct de vedere moral, cât și fizic: nu mai călcați pe această greblă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *