Horoscop

3 zodii care nu ar trebui să piardă timpul astăzi

Ziua este la fel de favorabilă atât pentru a face planuri promițătoare – cel puțin pentru o lună – cât și pentru a începe să le pui în practică. Astăzi, 14 decembrie, este de nedorit să pierzi timpul degeaba pentru reprezentanții tuturor semnelor zodiacale, dar trei dintre ei sunt deosebit de nedorite să irosească această resursă fără rost.

Fecioară
Fecioara – cu toată răceala lor inerentă – oameni pasionați și fascinanți, așa că pot foarte bine “atârna” de o activitate plăcută – de exemplu, hobby-ul lor. Dar astrele îi sfătuiesc totuși, fără să piardă timpul, să îndeplinească programul “obligatoriu” – adică profesional – și abia apoi să treacă la “arbitrar”.

Balanță
Balanța nu ar trebui să piardă timpul în viața personală – sau mai bine zis, în relația cu persoana iubită, care în ultima vreme a lăsat mult de dorit. Dacă nu luați măsuri urgente, acestea ar putea chiar să nu se concretizeze, iar reprezentanților zodiei este puțin probabil să le placă acest lucru. Așa că merită să te grăbești și să te explici înainte de a fi prea târziu.

Săgetător
Săgetătorul – unul dintre cei mai vorbăreți reprezentanți ai Zodiacului, iar de dragul acestei activități sunt gata să întrerupă chiar și o activitate foarte importantă, hotărând că vor avea timp pentru orice. Din păcate, s-ar putea să nu aibă timp astăzi și să-și dezamăgească angajatorul, așa că este mai bine să amâne conversațiile neimportante pentru altă dată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *