Horoscop

3 zodii care nu ar trebui să se plângă de soartă astăzi

Energiile acestei zile determină spre negativitate interioară, care se poate manifesta prin autocritică și autocompătimire, prin exagerarea nenorocirilor proprii, precum și prin lamentări cu privire la propria soartă. Aceasta din urmă este deosebit de periculoasă, deoarece soarta poate considera astfel de gânduri drept ingratitudine.

Pesimiștii Rac (22.06 – 22.07) sunt rareori mulțumiți de ceea ce au – li se pare întotdeauna că cei din jurul lor o duc mult mai bine. Astăzi vor fi deosebit de predispuși să-și minimalizeze realizările, dar micile necazuri se vor transforma în mintea lor în adevărate nenorociri. Cum acest lucru va fi nedrept față de soarta care se îngrijește de ei, le va transforma iluziile în rezonabilitate.

Reprezentanții unuia dintre cele mai arogante semne, Leul (23.07. – 21.08.), absolut siguri că tot ceea ce în viață au realizat și continuă să se realizeze pe ei înșiși decât de multe ori supărat soarta lui, care este, de asemenea, relevant pentru victoriile lor – atât profesionale cât și personale. După ce și-au înfuriat destinul, este foarte posibil ca ei să rămână – cel puțin temporar – fără grațiile sale, iar acest lucru este puțin probabil să le placă.

Pentru impresionabilii Pești (19.02 – 20.03.), cel mai mic motiv este suficient pentru a se înălța la ceruri sau, dimpotrivă, pentru a cădea la fundul disperării. Ei nu vor găsi prea mult loc pentru optimism astăzi, așa că perspectiva lor asupra vieții va fi exclusiv colorată în culori mai întunecate. Rezultatul vor fi plângeri legate de viața lor, care nu vor fi pe placul destinului, care face tot posibilul să le fie bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *