Horoscop

3 zodii care trebuie să evite să meargă astăzi la coafor

Potrivit astrologilor, ziua este împărțită în două părți: prima jumătate a zilei este plină de nervozitate, ceea ce poate duce la iritabilitate și chiar agresivitate, dar după prânz negativitatea va scădea și viața va reveni la normal. În această perioadă puteți lua decizii importante – atât profesionale, cât și de viață -, puteți semna contracte și încheia înțelegeri, dar este foarte puțin recomandat să mergeți astăzi la coafor.

Astăzi, 19 iulie, reprezentanții tuturor semnelor zodiacale ar trebui să refuze să meargă la coafor, însă pentru trei dintre ele mersul la coafor este un tabu categoric.

Fecioarele bine aranjate (22.08 – 23.09), care își urmăresc cu atenție aspectul fizic, merg la coafor ca la serviciu – la program, încercând să nu rateze nicio vizită. Dar astăzi este mai bine să refuzați o astfel de călătorie, deoarece tunsoarea făcută în acest moment, nu este cel mai bun mod de a afecta nu numai aspectul semnului, ci și pe sănătatea lor.

Săgetătorii intenși (23.11 – 21.12) merg la coafor nu pe program, ci pe dictatul sufletului: deci, dacă li s-a părut brusc dimineața că fără “tuning” nu se pot lipsi, vor lăsa totul baltă și vor alerga pentru a-și îmbunătăți aspectul. Dar astăzi vedetele nu le sfătuiesc categoric să facă acest lucru: noua tunsoare va fi atât de nereușită încât vor avea nevoie de timp pentru a se obișnui cu reflecția lor în oglindă.

Vărsătorii pasionați (21.01 – 18.02) adoră să se îngrijească de ei înșiși – această activitate, de regulă, îi pune într-o stare de bună dispoziție. Vizita la coafor în acest sens, poate, una dintre activitățile preferate ale reprezentanților semnului, dar astăzi este mai bine să o refuzați, pentru că făcută în această zi tunsoarea – chiar și cu succes va duce la pierderi de bani și, prin urmare, este mai bine să amânați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *