Horoscop

3 zodii care trebuie să se aștepte astăzi la o surpriză plăcută

Astăzi, 7 aprilie, o surpriză plăcută așteaptă toate semnele zodiacale, dar pentru trei dintre ele este deosebit de probabilă.

Berbec (21.03 – 20.04)
Berbecii, în ciuda volubilității și a imprevizibilității lor, sunt buni și simpatici – adesea fac fapte nobile fără să se gândească absolut deloc dacă vor beneficia de pe urma lor – sau cel puțin vor mulțumi – sau nu. Astăzi, se pot aștepta să fie răsplătiți pentru eforturile lor fizice și spirituale de către cineva care a fost un binefăcător și care decide să le facă o surpriză plăcută.

Play Video
Leu (23.07 – 21.08)
Leul este unul dintre cele mai egoiste semne zodiacale, dar și foarte pasionat de gesturi mărețe: de exemplu, atunci când află că cuiva îi place lucrul lor, îl poate oferi imediat în dar. De obicei, nu își doresc altă recunoștință decât o admirație sinceră, dar s-ar putea să o primească astăzi. Și va fi mobilată ca o surpriză plăcută pe care membrii zodiei o vor aprecia.

Balanță (24.09 – 23.10).
Balanțele fac bine altora adesea și în mod complet dezinteresat, ceea ce vorbește întotdeauna în favoarea lor. Trebuie să recunoaștem că nu întotdeauna primesc recunoștință pentru acțiunile lor, dar nu sunt deloc îngrijorați de acest lucru – nu își propun un astfel de obiectiv. Dar astăzi vor fi mulțumiți de exprimarea recunoștinței, pentru că îi va ajuta să rezolve o problemă care nu este foarte gravă, dar care îi deranjează.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *