Tendințe

4 stiluri vestimentare, 4 modele de manichiură

Mai nou, pe langa lacul obisnuit, unghiile beneficiaza si de adevarate picturi. La saloanele de specialitate, s-a creat o arta din asta. Asadar, invata si tu sa realizezi modele cu ajutorul mai multor culori de lac si pensule de diferite dimensiuni.
Si ca sa ne lamurim care sunt cele patru stiluri ale acestei toamne:

1. Stilul clasic

Stilul clasic se caracterizeaza prin eleganta, rafinament, simplitate si feminitate. Hainele alese de adeptele acestui stil vestimentar sunt unele cu o croiala simpla, insa bine definita. Predomina: materialele simple, fluide, costumele din doua piese, pantalonii clasici negri sau fustele conice. 

Unghii: Opteaza pentru un model simplu, precum manichiura french: foloseste un lac alb mat doar pe zona in care unghia este crescuta. Daca nu reusesti sa urmezi o linie dreapta, foloseste o banda adeziva speciala pentru acest tip de manichiura (se gaseste in comert). Dupa ce lacul alb s-a uscat, aplica pe intreaga unghie un strat de oja in in culori pastelate si putin transparent. Pentru o manichiura de durata, foloseste un lac de unghii protector.

2. Stilul natural

Stilul natural este perfect pentru femeile cu un corp atletic si se potriveste siluetei subtiri. Vestimentatia aleasa este simpla, casual si lejera. De cele mai multe ori accentul cade pe accesorii. Astfel, tinutele sunt puse in valoare. Adeptele acestui stil renunta la costumul elegant in favoarea hainelor comode, formate din tricouri, jeansi si bascheti.

Unghii: Specific acestui stil este modelul simplu. Foloseste lacuri de unghii in culori neutre (alb, gri, bej sau maro) si aplica-le pe intreaga unghie. Daca vrei ceva diferit realizeaza pe unghia de la degetul inelar o mica floare sau traseaza cateva linii asimetrice.

3. Stilul romantic

Stilul romantic este, cu siguranta, unul dintre cele mai feminine stiluri vestimentare. Caracteristic acestui stil sunt formele fluide, volanele, dantela,matasea, imprimeurile florale si esarfele. In cele mai multe cazuri, accentul se pune pe talie si pe decolteu.

Unghii: Foloseste lacuri de unghii viu colorate si realizeaza modele simple, dar de bun gust. Ca exemplu, inspira-te din manichiura frantuzeasca, insa alege culori intense. Aplica un lac roz aprins pana unde a inceput unghia sa creasca. Daca depasesti putin, nu te ingrijora pentru ca vei folosi o nuanta mai inchisa pentru cealalta parte a unghiei, precum fuchsia sau negru. Alte optiuni: alb-roz, gri-negru, rosu-negru, roz-albastru. De asemenea, poti realiza cateva petale de flori cu ajutorul unei pensule micute.

Sfat: incearca sa folosesti nuante puternice doar daca hainele sunt in culori neutre.

4. Stilul dramatic

Stilul dramatic este unul complicat, cu o tenta misterioasa. Caracteristici: linii drepte, croieli masculinizate, imprimeuri abstracte. Adeptele acestui stil folosesc pentru imbracaminte atat culorile indraznete, cat si pe cele inchise.

Unghii: De obicei, adeptele acestui stil nu opteaza pentru lacuri de unghii colorate, ci pentru unele simple, transparente sau in culori sidefate, usor transparente, precum alb, roz sau bej.

 
 Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *