Eveniment

40 de kilograme de marijuana și doi traficanți puși la răcoare

La finalul mai multor acțiuni operative, care au durat două luni, aceștia au reușit să introducă în anturajul traficanților o persoană sub acoperire, care a solicitat și a primit 40 de kilograme de marijuana de la cei doi comercianți de substanțe ilegale. Infractorii au fost reținuți imediat.

Cercetările poliției au relevat faptul că suspecţii cultivau, preparau şi comercializau marijuana, în cantități deosebit de mari, pe teritoriul ţării, transportând substanțele narcotice, prin intermediul coletelor, și în Federaţia Rusă, unde drogurile erau preluate de alți complici.

Specialiștii au estimat suma drogurilor ridicate la cifra de peste 500 000 de lei. În acest caz a fost iniţiat un dosar penal, potrivit art. 217/1 alin. 4 Codul Penal al RM “Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de arest și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 20 ani. În paralel se întreprind investigaţii pentru stabilirea complicilor.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *