Social

43 de persoane au primit refuz de intrare în R. Moldova. Poliția de Frontieră continuă să restricționeze accesul unor persoane dubioase

În ultimele 24 de ore, mai mulți călători au fost obligați să facă cale întoarsă și să revină în țara de unde au pornit, întrucât nu au întrunit toate condițiile necesare de acces pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, 43 de persoane care au primit refuz de intrare în țara noastră, informează Poliția de Frontieră.

În același interval, fluxul de persoane în punctele de trecere a frontierei a constituit 37.147 de traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 19 820 traversări persoane, potrivit Deschide.md.

„Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 21 620 iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 15 527”, precizează funcționarii de la frontieră.

Cele mai multe traversări au fost înregistrate la frontiera moldo-română – 20 797 traversări, iar la granița moldo – ucraineană – 10 377 treceri. Alte 5 973 traversări au fost efectuate pe la frontiera aeriană.

În ultimele 24 de ore, frontiera de stat au traversat-o 9 377 de cetățeni ucraineni, 4 781dintre care – pe sensul de intrare în R. Moldova. Din numărul total, 1 232 au constituit trecerile minorilor ucraineni.

Înainte de a porni la drum, călătorii sunt îndemnați să consulte Linia Verde a Poliției de Frontieră – 022 259 717. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *