Lumea

5 mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

Baba Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, dar a lăsat previziuni pentru 3083 de ani. Așadar, în scrierile despre ea pot fi găsite detalii despre melieniile viitoare, mai exact până în anul 5079.

Pentru că era nevăzătoare, nu a scris niciodată ceea ce vedea cu ochiul minții, așa că nu avem dovada clară că ea ar fi spus totul așa cum s-a transmis mai departe. Informațiile pot fi denaturate de persoanele care le-au preluat și poate le-au adaptat.

 1. O țară mare va desfășura activități de cercetare și testare a armelor biologice pe oameni
  După cum au transmis persoanele care au preluat ideile clarvăzătoarei, este posibil ca medicii să efectueze în viitorul apropiat o serie de experimente care vor duce la moartea a sute de mii de oameni. Se pare că mulți vor fi injectați cu viruși care provoacă boli nemiloase precum holera sau ciuma bubonică. Dacă ne gândim puțin, scenariul seamănă cu realitatea pe care o trăim. Ne apropiem cu pași repezi de anul următor și deja au apărut în lume cazuri de boli contagioase, precum variola maimuței, scrie divahair.ro.
 2. O furtună solară, la fel de mare ca un tsunami, ne va lua prin surprindere
  După spusele Babei Vanga, această furtună va avea efecte negative devastatoare asupra omenirii, fiindcă va afecta scutul magnetic al planetei și va distruge sateliții de comunicații. Nu ne putem imagina cum va arăta un astfel de fenomen, fiindcă nu am fost martorii unei asemenea furtuni până acum. Putem doar să sperăm că s-a înșelat.
 3. Planeta Pământ va trece în a cincea dimensiune, iar extratereștrii o vor ataca
  Nostradamus de Balcani a descris cu lux de amănunte cum a văzut acest episod sumbru din viitorul omenirii. Se pare că electricitatea nu va putea fi folosită aproximativ trei zile, timp în care nicio altă sursă nu va lumina planeta. Nici Luna și nici stelele nu vor fi vizibile, iar la finalul acestei perioade, doar zece mii de oameni vor fi salvați. 
 4. O centrală nucleară va exploda
  Explozia uriașă, provocată de o defecțiune la nivelul unei centrale nucleare, va măcina totul în cale. Acest eveniment nefericit va avea loc în Asia, poate chiar în China, fiindcă acolo a văzut Baba Vanga norii toxici plutind. Deși va fi o explozie locală, se pot răspândi alarmant problemele de sănătate la nivel mondial.
 5. Reproducerea umană va deveni un proces artificial
  Da, ai citit bine! În viziunile sale, Baba Vanga a văzut că oamenii nu se vor mai înmulți pe cale naturală, ci doar în laboratoare, prin intermediul unui uter artificial. Liderii mondiali vor decide ce fel de oameni se vor naște (cum vor arăta, ce vor deveni), astfel că va fi un proces controlat, iar nașterile naturale vor fi interzise.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *