Externe

5 modalități prin care Europa își convinge cetățenii să facă mai mulți copii

1. Danemarca este probabil cea mai creativă în acest sens. În timpul orelor de educație sexuală, profesorii le spun copiilor nu numai despre metodele de protecție și contracepție, dar și de beneficiile faptului de a avea copii. 

2. Tot în Danemarca o companie de turism a demarat  un spot video de promovare a sexului ca act de patriotism. Spotul se numește „Fă-o pentru Danemarca”. Studiile au arătat că danezii fac cel mai mult dragoste în timpul vacanțelor. În cazul în care un cuplu reușește să facă un copi în timpul vacanței organizate de compania de turism, tinerii părinți vor putea câștiga o călătorie peste hotare. 

3. În același context, în Danemarca a fost creat un site de socializare destinat exclusiv celor care vor să facă un copil. 

4. Mamele și tăticii și Suedia sunt plătiți lunar cu circa 80% din salariu pentru concediu maternal/paternal de 480 de zile. 
  
5. În Franaț copii beneficiază de multe facilități. Ei nu plătesc călătoria sau au reduceri în transportul public, beneficiază de acces gratuit sau la preț redus în muzee, cinematografe, teatre și orice altă instituție culturală.  

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *