Horoscop

5 ZODII care trădează mereu. Ferește-te de ele!

Gemeni
Mare atenție când le spui un secret sau le acorzi încrederea ta. Sunt niște nativi aroganți și vanitoși, iar imaginea lor contează mai mult decât sentimentele persoanelor din jur. Te fac oricând de râs, cu rea intenție, ca să te facă să te simți nedemn.

Leu
Acestui nativ îi place să epateze, să iasă oricând în evidență și să fie în centrul atenției. Nu țin cont de nimeni din jur, cu atât mai mult de sentimentele persoanelor dragi. Consideră că pot proceda oricând așa cum cred de cuviință și se așteaptă ca toată lumea să îi ierte greșelile.

Scorpion
Se orientează după cum bate vântul, așa că trebuie să ai mare grijă cu această zodie. Este un nativ egoist, care nu face compromisuri pentru cei din jur. Chiar dacă este vorba despre cel mai bun prieten, tot este pregătit oricând să trădeze.

Pești
Această zodie ocupă locul 5 din acest top al zodiilor trădătoare. Cei din zodia Pești se pun singuri pe primul loc, care ignoră nevoile oricui. Dacă au ocazia să găsească persoane care le sunt mai utile pentru scopul lor, îți dau cu flit imediat, fără să ezite. Ai grijă dacă le dezvălui secrete, le vor folosi în favoarea lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *