Horoscop

5 Zodii cu două fețe. Sunt maestre în manipulare!

Balanța
Balanța are o problemă cu secretele, pur și simplu nu își poate ține gura. Dacă îi dezvălui unei Balanțe o informație interesantă, abia așteaptă să o dea mai departe. Chiar dacă va promite că nu spune nimănui, ea nu se va putea abține. Balanța se va simți groaznic că ți-a trădat încrederea și îți va promite că va fi mai bună, dar asta nu este o garanție că va păstra secretul data viitoare.

Pești
Peștii își doresc ca toată lumea să fie fericită, iar dacă pentru asta trebuie să fie falși, atunci vor fi falși. Dacă prefăcătoriile lor îi ajută să evite să fie criticați sau puși la zid, planul lor de acțiune nu va avea nicio legătură cu sinceritatea. Peștii vor face o mulțime de lucruri astfel încât să nu fie răniți.

Săgetător
Săgetătorul evită la maximum situațiile tensionate, pentru că îi place ca atmosfera să fie liniștită și amuzantă. Face adesea complimente în care nu crede, tocmai pentru ca oamenii să se simtă bine și să îl placă. De asemenea, adoră să se laude cu realizările lui. Cu toate acestea, atunci când Săgetătorul se laudă, el nu consideră că are două fețe, ci doar spune exact cum este situația.

Scorpion
Scorpionului nu îi place să mintă. Cu toate acestea, este foarte bun în a manipula alte persoane, ceea ce îl face să fie cu două fețe. El știe să se folosească de mințile și inimile celorlalți în avantajul lui. Dacă asta îl ajută să își atingă obiectivele, Scorpionul o va face fără să stea pe gânduri. De asemenea, poate deveni gelos dacă fericirea altcuiva scoate în evidență ceea ce el nu are. Poate spune că e fericit pentru acea persoană, dar nu acționează ca și cum ar fi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *