Actualitate

6 trucuri despre cum să te machiezi când porți ochelari

Iată câteva trucuri care îți evidențiază și mai mult ochii când porți ochelari!

Folosește un fard deschis la culoare

Pleoapele trebuie să fie luminoase, tocmai de aceea trebuie să renunți la fardul închis, dacă folosești un astfel de produs în mod obișnuit. Acestea nu vor face altceva decât să accentueze zonele mai închise de deasupra ochiului și de dedesubt. Pentru a-ți pune mai bine în evidență ochiul, apelează la o nuanță pastelată, gri deschis, roz prăfuit, bej sau chiar alb sidefat.

Eyliner-ul trebuie să fie mai deschis decât ramele ochelarilor
Pentru că vrei să se vadă foarte bine culoarea ochilor, creionul pe care îl folosești trebuie să fie o nuanță sau două mai deschis decât ramele ochelarilor. Altfel, acesta se va confunda cu ramele, iar tu vei părea ca și cum ai două perechi de ochelari. În plus, o culoare mai delicată va fi și mai discretă.

Poartă un fard care se potrivește ochilor tăi

Nu uita, totuși, că pleoapa de sus trebuie să fie deschisă la culoare. Astfel, dacă ai ochii verzi, poți purta un fard mov, cu condiția ca pe pleoapă să fie o nuanță cu câteva tonuri mai deschise. La fel, fardul mov să nu fie foarte, foarte închis. Tot ochilor verzi li se potrivește nuanța cărămiziu deschis. Pentru căprui, un fard albastru deschis sau verde este perfect. Iar ochii albaștri sunt foarte bine puși în evidență tot cu un fard cărămiziu sau chiar roz închis.
Creionul alb face minuni
Fiindcă ochii tăi să pot pierde dincolo de ochelari, poți să-i faci mai mari și mai luminoși cu ajutorul creionului alb. Aplicat în interiorul pleoapei de jos, de la coada ochiului până aproape de nas, vei avea niște ochi mari și strălucitori.

Folosește un concealer mai deschis

Și anticearcănul trebuie să fie tot cu un ton sau două mai deschis decât cel folosit de obicei. Nu uita că principala atracție, atunci când porți ochelari, sunt ochii, nu ramele. Deci, trebuie să faci tot posibilul ca privirile să se concentreze pe ochi.

Pudră care fixează

Atunci când folosești fondul de ten, acesta poate rămâne pe rame, oricât de rezistent ar fi la transfer. O pudră care să fixeze bine machiajul este ideală, pentru ca tu să rămâi cu chipul intact.

sursa:unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *