Actualitate

7 dintre cele mai grozave locuri de muncă din lume

Fiecare companie din lista pe care urmează să o descoperi mai jos, indiferent de cât de mare sau de mică este, continuă să crească și să cucerească noi înălțimi cu fiecare zi ce trece. Iată cele mai uimitoare job-uri din lume!

1. Chatri Sityodtong a cheltuit 400 000 de lire sterline pentru a trimite 100 de angajați în vacanță în Maldive

Fondatorul companiei Evolve, companie MMA, a decis să-și exprime recunoștința față de angajații săi pentru creșterea venitului companiei cu 30% în fiecare an, oferindu-le acest cadou. Și nu este prima vacanță!

Sityodtong a mai aranjat o vacanță uimitoare pentru angajații săi înainte, și e de remarcat faptul că au păstrat locația un secret. Singurul lucru pe care angajații săi îl știu sigur este că se pot aștepta la apartamente luxoase într-un hotel de 5 stele.

2. Managementul afacerii de bere BrewDog oferă o săptămână de concediu angajaților care-și iau un cățeluș

Atunci când apare un nou membru al familiei, fie că este un cățeluș sau un copil, este un moment emoționant, și întotdeauna au nevoie de timp ca să te obișnuiești. Anterior, toți angajații fabricii de bere scoțiene își puteau lua concediu pentru a se acomoda cu noile lor animăluțe de companie, dacă era vorba de un cățeluș. Concediul era plătit.

3. Dan Price a împărțit o sumă din veniturile sale cu angajații săi

Dan Price, fondatorul companiei Gravity Payments, a mulțumit angajaților pentru munca lor cu un bonus solid, și a împărțit veniturile proprii pentru a crește salariile tuturor cu până la 70.000 de dolari pe an.

Nimeni nu se aștepta la asta. Ca un semn de recunoștință pentru cel mai bun șef din lume, angajații s-au pregătit timp de 6 lui pentru a-i face o surpriză în mijlocul zilei de lucru: când Dan a refuzat milioanele și a început să câștige doar 70.000 de dolari la fel ca ceilalți, pentru a-și permite mașina electrică la care visase, angajații au pus mână de la mână și i-au transformat visul în realitate.

4. Savji Dholakia și-a propus să ofere tuturor angajaților săi apartamente și mașini în termen de 5 ani

Hare Krishna Exports este o corporație indiană imensă, cu sute de muncitori care exportă diamante, deci nu e de mirare că CEO-ul său are bani pentru astfel de gesturi. Savji a oferit primele 1,260 de mașini și 400 de apartamente celor mai productivi angajați ai săi în aprilie 2016.

Este de remarcat că un astfel de șef generos își crește fiul într-un stil modest: tatăl l-a trimis pe tânărul în vârstă de 21 de ani într-un mic orășel rural din sudul țării pentru a câștiga experiență, oferindu-i un salariu de 7.000 de rupii (108 dolari).

5. Stefan Sagmeister oferă angajaților săi un concediu de un an, o dată la fiecare 7 ani

Acest designer de renume și proprietar al Sagmeister & Walsh crede că, dacă nu ai o vacanță atât de lungă, poți să-ți pierzi potențialul ca și artist, și să te stingi.

6. Conducerea Hime & Co le permite femeilor angajate să-și ia o zi liberă dacă se despart de iubiții lor

Compania de marketing simpatizează cu problemele de dragoste, deoarece provoacă nenorociri extraordinare în inima unei persoane, care au nevoie de timp ca să dispară.

Interesant este că doamnele de 20 de ani își pot lua doar o zi liberă pentru a se recupera. Persoanele mai în vârstă de 25 de ani își pot lua 2 zile libere, iar femeile de 30 de ani își pot lua 3 zile libere.

Conducerea companiei crede că o femeie mai în vârstă este afectată mai mult de o despărțire, așa că au nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.

7. Asana îi servește pe angajații săi cu prânzuri excelente și multă ciocolată

Compania fondată de creatorii Facebook crede că mâncarea sănătoasă și delicioasă nu numai că poate influența pozitiv performanțele lucrătorilor, ci îi face și mai fericiți.

Conducerea a angajat bucătari de primă clasă pentru a pregăti mese rafinate în fiecare zi și există întotdeauna o cantitate mare de ciocolată în birou. 

tasta.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *