Externe

7 suspecți au fost arestați în India pentru violul în grup al unei bloggerițe din Spania

Șapte suspecți au fost arestați în India pentru violul în grup al unei bloggerițe călătoare din Spania. Femeia spaniolă și soțul ei, care se aflau într-o călătorie în jurul lumii, au fost atacați în statul indian Jharkhand, în timp ce se relaxau într-un cort. Fata a fost violată cu brutalitate în fața soțului ei bătut.

În urmă cu aproximativ cinci ani, cuplul și-a stabilit un obiectiv ambițios de a călători în jurul lumii pe motocicletă. Pe pagina lor de Instagram se arată că au vizitat deja 66 de țări, parcurgând 170.000 de kilometri.

Călătorii parcurseseră deja distanța dintre Spania și Pakistan, se îndreptau spre Bangladesh și plănuiau să se oprească și în Nepal. Se aflau în India când s-a produs tragedia, pe care au împărtășit-o pe rețelele de socializare.

Cuplul își instalase un cort într-o locație izolată din districtul Dumka din statul Jharkhand. Acolo, au spus bloggerii, au fost atacați de atacatori necunoscuți în noaptea de 2 martie.

Călătoarea în vârstă de 28 de ani a declarat că a fost violată de șapte bărbați, iar însoțitorul ei, în vârstă de 64 de ani, a fost bătut.

Victimele au reușit să contacteze ofițerii de patrulare și au fost duse la un spital local în jurul orei locale 2 dimineața, ora 2.00.

Călătorii au fost plasați acum sub pază la o pensiune guvernamentală. Între timp, confruntându-se cu critici, forțele de ordine au înființat o echipă specială de anchetă pentru a investiga. Duminică, 3 martie, poliția a declarat că a arestat trei suspecți.

Atacul a stârnit indignare pe rețelele de socializare, subliniind amenințarea violenței sexuale în India.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *