Actualitate

8 predicții ciudate transformate în realitate

În lume există câteva persoane emblematice, pentru predicțiile lor asupra viitorului omenirii. Fie că este vorba despre autori, oameni de știință sau istorici, timpul ne învață că ceea ce au avut să ne spună cu privire la viitor, începe încet, încet să se transforme în realitate.

Haideți să citim câteva informații cu privire la predicțiile care s-au dovedit a fi reale.

Predicții vechi de secole

Cu aproximativ 300 de ani înainte ca medicina să pună stăpânire asupra lumii, Robert Boyle spunea că la un moment dat, medicina se va ridica pe culmi mărețe și că vor avea loc transplanturi de organe.

“…Bolile au să fie tratate prin transplant de organe”

Această predicție este reală, iar Boyle este autorul predicției conform căreia pe piața medicală vor exista somnifere sau aspirină. 

Marele incendiu din Londra

Nostradamus a fost cel care a prezis marele incendiu din Londra, care a avut loc în anul 1666. El a menționat de asemenea prezența mai multor catastrofe și moartea Regelui Henry sau a lui Hitler.

Titanicul

Morgan Robertson, a publicat o carte în anul 1898, intitulată “Scufundarea Titanului” în care era relatată o poveste conform căreia, un vapor de dimensiuni foarte mari lovea un iceberg din Oceanul Atlcantic. Vi se pare cunoscut?

Ei bine, tragedia a avutloc la doar 14 ani diferență.

Predicții cu privire la moarte

Mark Twain și-a prezis propria moarte, în anul 1909. Autorul s-a născut în anul 1835 și în același an a fost descoperită și cometa Haley.

“Cu Haley m-am născut și cu ea o să mor”

Și așa s-a întâmplat, la doar o zi după ce această cometă a căzut, a murit și Mark Twain.

Edgar Cayce și-a prezis moartea, aproximând data de 1 ianuarie 1945 și spunând că până pe 4ianuarie va fi deja îngropat. El a murit pe 3 ianuarie 1945.

Wi-Fi

Nikola Tesla, inginer electrician și inventator renumit, a prezis wifi-ul cu 60 de ani înainte ca acesta să fie creat. El a declarat pentru New York Times:

“În curând se vor trimite mesaje fără fir, în toată lumea, iar oamenii vor căra acele aparate după ei.”

Președintele Trump

Vă amintiți desenele animate The Simpsons? Ei bine, în cadrul acelui desen a existat un personaj identc cu Donald Trump. Culmea, acesta o avea drept contra candidat pe Hilary Clinton. Aceasta din urmă a spus următoarea replică:

“Ei bine, trebuie să îi mulțumim domnului Trump pentru bugetul limitat.”

Ultimul președinte

Că tot vorbeam de Trump, conform Babei Vanga, acesta nu ar fi trebuit să devină vreodată președinte. O parte din predicțiie ei sunt adevărate.

Ea a spus că va exista un președinte de culoare la conducerea Americii și că acesta va fi ultimul, însă se pare că predicția este adevărată doar pe jumătate.

Cultura modernă

În cartea intitulată Stand on Zanzibar, scrisă de John Brunner, putem citi foarte multe predicții cu privire la viitor. Cartea a fost publicată în anul 1969, iar viitorul despre care se vorbește în acea carte, reprezintă prezentul nostru. John Brunner a spus că Michigan va aparține de Statele Unite, căsnicia va ocupa locul doi, iar americanii vor avea un președinte cu numele de Obomi. Lumea va fi invadată de teroriști. Totul pare să devină realitate.

Să fie oare coincidență?

Chiar dacă uneori coincidența face parte din viața noastră, aceste predicții sunt mult prea precise pentru a fi ignorate. Observi cum ceea ce citeam în trecut devine realitate?
Sunt tare curios să aflu și alte predicții, pentru viitorul apropiat!

secretele.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *