Actualitate

80 de șoferi prinși băuți la volan, iar 4 persoane transportau substanțe narcotice

Potrivit unui comunicat de presă, Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) apreciază că "operațiunile s-au desfășurat pe întreg teritoriul țării, aducând rezultate semnificative".

Polițiștii au prins peste 80 de șoferi băuți la volan. Totodată, echipele mobile ale INP au depistat circa 1 100 de plante de canabis și 2 plantații cu peste 2 000 de plante de mac.

În timpul mai multor verificări polițiștii au reținut 4 persoane care transportau substanțe narcotice sub formă de peste 30 de pastile de Ecstasy, 2 pungi cu masă vegetală și praf de culoare albă.

Primul caz a avut loc în noaptea de sîmbătă spre duminică în Chișinău. O echipă de patrule pedestre a observat, pe strada Albişoara, un tânăr care avea în mână un obiect suspect. Acesta a fost oprit pentru verificare. Obiectul s-a dovedit a fi un flacon de parfum, în interiorul căruia au fost depistate 22 de pastile de Ecstasy. Tânărul a fost reținut și transportat la Inspectoratul de Poliţie din Râșcani.

Un alt caz de transportare a drogurilor a avut loc în satul Sireţi, Strășeni. Un echipaj de patrulare auto a somat să oprească un automobil, conducătorul căruia nu s-a conformat cerințelor polițiștilor.

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *