Social

A crezut că va trece neobservat, dar nu a fost să fie. Un pakistan a încercat să intre în R. Moldova cu pașaportul fratelui

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Pakistan a vrut să intre în Republica Moldova cu un pașaport german care nu-i aparținea. Acesta era pasager al cursei „Instanbul-Chișinău”, scrie TV8.

Totul a avut loc miercuri seara, 11 ianuarie, în jurul orei 20:30. Polițiștii de frontieră în comun cu ofițerul FFRONTEX au stabilit că pașaportul persoanei, care ar fi emis de autoritățile germane, nu i-ar aparține, chiar dacă în document este fotografia acestuia. 

În urma controlului s-a constatat că este cetățean pakistanez. La audieri, persoana a declarat că pașaportul este al fratelui, care deține cetățenia germană, iar pentru a ajunge și el în Germania, fratele ar fi operat modificări ilegale în pașaportul personal.

Actul cu semne de falsificare a fost ridicat pentru a fi transmis spre expertiză. Străinul a făcut cale întoarsă în țara de pornire, fiindu-i refuzată intrarea în R. Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *