ActualitateExterne

‘A fost atât de fericit de victoria lui Putin încât a făcut atac de cord’. Adjunctul lui Serghei Lavrov, în stare gravă la Terapie Intensivă

Ministrul adjunct al Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Riabkov, a fost internat la terapie intensivă, după ce a suferit un infarct. Motivul este absolut uluitor. „A fost atât de fericit de victoria lui Putin încât a făcut atac de cord”, spune un jurnalist ucrainean.

Potrivit informațiilor din presa rusă, Riabkov, în vârstă de 63 de ani, s-a simțit rău în noaptea de 17 martie. Simptomele indicau un atac de cord: avea o presiune severă în piept, relatează Ziare.com.

La domiciliul diplomatului rus a fost chemată o ambulanță, care l-a dus la spital. Acesta a fost trimis direct la Terapie Intensivă, unde a fost diagnosticat cu infarct miocardic acut. Diplomatul a fost operat, dar starea lui este încă evaluată ca fiind gravă.

Jurnalistul și bloggerul Denis Kazansky își amintește că Riabkov și-a câștigat faima în ajunul invaziei Ucrainei de către armata rusă, când a cerut ca NATO „să-și adune bunurile și să treacă la granițele din 1997”.

„A fost atât de fericit de victoria lui Putin în alegeri încât a ajuns la terapie intensivă cu un atac de cord”, a subliniat jurnalistul.

Reamintim că Vladimir Putin a câştigat alegerile prezidenţiale din Rusia cu 87,8%, conform exit-pollurilor, citate de Reuters.

Marja de victorie a lui Putin a fost cea mai bună de până acum, depăşind cea mai mare marjă de 76,7% din cele patru alegeri anterioare, în 2018.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *