Actualitate

A fost relansată cursa aeriană care leagă R. Moldova și Polonia

Într-un comunicat de presă, operatorul anunţă că primele aeronave LOT, au decolat chiar din primele zile ale anului de la Chişinău către numeroase destinaţii din toată lumea, scrie IPN.

Prima aeronava LOT de la Varşovia la Chişinău a operat zborul inaugural pe data de 2 ianuarie. Potrivit operatorului polonez, zborul LOT Varşovia-Chişinău acum reluat, este singura legătura directă între Republica Moldova şi Polonia. Relansarea acestui serviciu oferă pasagerilor acces către aproape 60 de destinaţii cu plecare din Aeroportul Chopin din Varşovia –Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg.

„Suntem încântaţi să le urăm bun venit pasagerilor care călătoresc din Chişinău la bordul aeronavelor noastre. Zborul relansat de LOT Chişinău-Varşovia oferă transferuri foarte convenabile în Aerportul Varşovia nu numai clienţilor actuali ai Companiei LOT, dar şi celor care nu au încercat încă să călătorească cu compania noastră”, a declarat Marcin Celejewski, CEO LOT.

LOT operează la Chişinău cu avioane moderne Bombardier Q400 de 4 ori pe săptămână. Decolarea către Varşovia este programată la orele 14.40 luni şi vineri. În zilele de marţi şi sâmbăta decolarea de la Chişinău este programată la orele 17.55. Din sezonul de vară LOT va opera zilnic zboruri spre Chişinău.

Biletele pentru zborurile către noile conexiuni din Europa şi din întreaga lume sunt deja disponibile pe lot.com, prin app mobil, Centrul de Contact LOT şi prin alte canale de vânzare. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *