Actualitate

„A fost un mod de a răspunde la atacurile de denigrare împotriva sa și de a proteja Guvernul”. Iată ce crede Pavel Filip despre demisia lui Alexandru Tănase

Potrivit lui Pavel Filip, acesta a fost modul de a răspunde atacurilor de denigrare a sa și de a proteja Guvernul de eventuale consecințe. Premierul a afirmat că mâine Patridul Democrat va veni cu o recție oficială privind demisia lui Alexandru Tănase, scrie radiochisinau.md. 

Pavel Filip: „Trebuie să recunosc că personal regret foarte mult acest lucru pentru că e un profesionist și în perioada scurtă de activitate am constat că poate face foarte mult. Este o decizie pe care o respect, a fost un mod de a răspunde la atacurile de denigrare împotriva sa și de a proteja Guvernul de Consecințele acestor atacuri. S-a elaborat și o mică reformă a justiției, care va fi pusă în aplicare. A avut și suportul politic, al partidului Democrat, mai multe informații vor fi și mâine”.

Ministrul Justiției, Alexandru Tănase și-a anunțat ieri demisia, printr-un mesaj publicat pe Facebook, după ce în presă a apărut o presupusă interceptare telefonică dintre el și Veaceslav Platon.

TIMPUL.MD


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *