Ultima oră

A furat banii colectați pentru copii orfani

Adrian Jovmir, ofiţer de presă la Comisariatul General de Poliţie al municipiului Chişinău, a comunicat pentru agenţie că potrivit reprezentanţilor acestei companii, în cutii s-ar fi acumulat de la cetăţeni bani în sumă de aproximativ 20 mii de lei.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, învinuitul şi-a recunoscut faptele comise în trei magazine din sectoarele Ciocana şi Rîşcani. Potrivit lui, înainte de a recurge la furt urmărea cu mare atenţie circumstanţele, apoi doar în cîteva secunde sustrăgea cutia cu bani şi fugea de la faţa locului cu un automobil care-l aştepta în apropiere. Cazurile au avut loc în luna septembrie curent. Pe marginea lor au fost pornite trei cauze penale pentru furt şi jaf.

Conform deciziei instanţei de judecată, suspectul este cercetat penal în stare de libertate. Poliţia continuă investigaţiile în vederea stabilirii şi altor complici.

Conform datelor operative ale MAI, de la începutul anului curent, pe teritoriul R. Moldova au fost documentate 800 cazuri de jaf, dintre care 577 au fost descoperite, şi peste 3 mii de diferite furturi, dintre care peste 2300 sînt furturi din locuinţe, notează MOLDPRES.

via Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *