Justiție

A impus trei minore să practice prostituția. Femeia anunțată în căutare națională, condamnată la 18 ani de închisoare

O femeie în vârstă de 39 de ani din Chișinău condamnată la 18 ani de închisoare și anunțată în căutare națională, la începutul anului 2022, a fost reținută în municipiul Chișinău de ofițerii de investigație ai Biroului căutare al Inspectoratului de Poliție Buiucani.

Astfel, potrivit organelor de drept din țara noastră, în perioada anilor 2010-2012, femeia a determinat la practicarea prostituției trei minore cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani.

În anul 2020 aceasta a fost condamnată de către Judecătoria Chișinău, sediul Centru, la o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de 18 ani în penitenciar de tip închis pentru femei, ulterior sentința a fost atacată.

„Deoarece femeia se eschiva de a se prezenta în instanță, la începutul acestui an a fost anunțată în căutare de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana în baza Sentinței sus-menționate”, se arată în comunicat.

Femeia a fost plasată în penitenciar pentru executare pedepsei.

Sursa: Replicamedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Bă ruskii mir, impus se zice și se folosește numai la voi. Limba română are alte cuvinte cu care să exprime ceea ce vreți voi să exprimați prin “impus”. Încercați să le descoperiți, nu e greu, și reușiți astfel să vă exprimați corect românește.
    Sună oribil modul în care va exprimați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *