Actualitate

A MURIT Actorul Gaspard Ulliel la 37 de ani, în urma unui accident la schi

„Victimă a unui accident de schi, Gaspard Ulliel a decedat miercuri”, precizează acel scurt comunicat.

„Gaspard Ulliel a crescut cu cinematografia şi cinematografia a crescut odată cu el. Se iubeau la nebunie. Cu inima strânsă de durere vom revedea de acum înainte cele mai frumoase interpretări ale sale. Am pierdut un mare actor francez”, a reacţionat miercuri pe Twitter prim-ministrul Franţei, Jean Castex.

Marţi după-amiază, un schior a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Central Universitar (CHU) din Grenoble după ce a intrat în coliziune cu un alt schior la intersecţia dintre două piste, potrivit unei purtătoare de cuvânt a staţiunii franceze.

Gaspard Ulliel s-a remarcat în cinematografie în anul 2002, la vârsta de 17 ani, pentru rolul jucat în filmul „Embrassez qui vous voudrez", regizat de Michel Blanc.

Cariera lui de actor începuse însă deja cu câţiva ani mai înainte, în perioada în care era licean. În 1996 a apărut într-un episod al serialului TV "Une femme en blanc", în care a jucat alături de Sandrine Bonnaire, apoi a fost distribuit în serialul "Julien l’apprenti" (2000) şi în filmul "Le Pacte des Loups", de Christophe Gans, în 2001.

"Nu am visat niciodată să fiu actor", dezvăluia el într-un interviu pentru publicaţia online Konbini. "Este ceva care a venit complet întâmplător, în urma unei întâlniri cu o agentă", a adăugat actorul francez.

Născut pe 25 noiembrie 1984 la Paris, Gaspard Ulliel a fost fiul unic al unui cuplu alcătuit dintr-o stilistă şi un designer.

În urma unei muşcături de câine suferite la vârsta de şase ani, Gaspard Ulliel a rămas cu o cicatrice pe obraz, care îi oferea zâmbetului său o alură enigmatică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *